Kotel Recenze Atmos DC 22 S

Recenze Atmos DC 22 S

Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru. Těleso kotle Atmos DC 22 S je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o tloušťce 8 až 3 mm. V zadní části tělesa kotlů je svislý spalinový kanál, opatřený ve vrchní části zatápěcí záklopkou. Vrchní část spalinového kanálu je opatřena odtahovým hrdlem pro připojení na komín.

securityshield3. listopadu 2025

Již mám, koupeno jako náhradní.

36hrubyk19. října 2024

Zatím plná spokojenost. Zdá se, že bude větší úspora paliva. Produkt vzhledem k počasí používáme denně.

Zatím jsem žádné nezjistil.

Doufám, že kotel vydrží k naší plné spokojenosti

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Úspora dřeva, kotel na plný nalození tvrdým dřevem vydrží až 8,5hodiny. Výhoda 50cm polen znamená min práce při rezání pokud máme dřevo skladovaný v metrech. Účinnost kotle. Čištění. Popel vynasim za cca 3-4 dny.

Oproti klasickymu kotlu je spotřeba dřeva úplně jinde. Účinnost je jinde..za mě je to perfektní kotel a zas bych koupil ten samej až by dosloužil. S klasickým kotlem kde oheň hoří nahoru se to nedá srovnat.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Ještě kotel nedodaly!!!!!!

Máte v tom bordel!!!!!

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

ještě není nainstalovaný

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

S kotlem máme již zkušenost , tak že dpokojenost

Nemám co bych dodal