ALBA plus Ocet kvasný lihový 1 l
od 14 Kč
- Kvasný/lihový
- Objem 1000 ml
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Koncentrace kyseliny octové činí 8 %.
od 14 Kč
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Koncentrace kyseliny octové činí 8 %.
od 15 Kč
Kvasný, lihový ocet najde v kuchyni využití při vaření i mimo něj. Ředěný se používá při nakládání a sterilování, pro svou štiplavou chuť může být také v malém množství základem zálivek do…
od 20 Kč
Kvalitní vinný ocet obsahuje 75 % octa a 25 % vinného octa. Bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Objem 1 l.
od 20 Kč
Bílý ocet je od značky Edeka. Je vyroben bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Balení obsahuje 1 l.
od 22 Kč
Ocet se vyrábí tradičním biologickým procesem přírodní fermentace. Je nezbytnou součástí každé kuchyně. Objem balení je 1 l.
od 22 Kč
Ocet kvasný lihový je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily mikroorganismy. Ale je využíván často jako dochucovadlo…
od 25 Kč
Golden Mountain ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyni převážně při přípravě sushi, …
od 34 Kč
Rýžový ocet Miyata je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na sushi. Tento ocet je již předem dochucený ve správném poměru octa, soli a cukru.
od 35 Kč
Ocet se svojí jemnou kořeněnou chutí se hodí do zálivek na zeleninové saláty, ale i k tlačence a utopencům. Zvýrazní chuť každého vašeho pokrmu.
od 37 Kč
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek je vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 8 %. Jablečný ocet je vhodný jak do kuchyně pro zpestření…
od 39 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma, výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
40 Kč
S 24, 9% obsahem kyseliny octové Objem: 388ml Složení: voda, kyselina octová Výživové hodnoty ve 100g/ % referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal): Energie kJ 65 …
od 40 Kč
Vinné octy se vyrábí pomalým kvašením hroznů. Italský výrobce Andrea Milano je jedním z nejstarších výrobců octa v Itálii. Kyselost má 6 %, která je tedy oproti kvasnému lihovému octu nižší a…
40 Kč
Vinný ocet červený, kyselost: 6% Složení: víno, antioxidant E220. Obsahuje SIŘIČITANY. Kyselost: 6%
41 Kč
Rýžový ocet se používá zejména v asijské kuchyni. Vyrábí se z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína.
od 45 Kč
Ume ocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné, lehce ovocné aroma. Vzniká jako vedlejší produkt při zpracování japonských nakládaných švestiček zvaných umeboshi. Výborně se hodí do…
od 45 Kč
Bílý rýžový ocet je sladší a jemnější než západní octy. Dodává důležitou kyselou chuť orientálním pokrmům, například sladkokyselým. Skvěle se hodí jako dip k namáčení.
od 47 Kč
Tradiční vinný ocet vyrobený speciálně vyvinutou metodou z kvalitního bílého vína. Vstupní surovinou pro tento vynikající ocet je velice kvalitní bílé víno. Jen nejlépe vyzrálé hrozny jsou…
od 49 Kč
Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni. Jemná povaha octa je ideální pro přípravu sushi, zeleniny, ryb a masa a jako koření do polévek a studených…
od 49 Kč
Balzamikový ocet s vyváženou sladkokyselou chutí je ideální pro saláty, maso, syrovou a vařenou zeleninu. Objem činí 500 ml.
49 Kč
Balzamický ocet z Modeny vzniká zráním vinného octa v dubových sudech. Doba zrání určuje chuť a kvalitu balzamického octa. Balzamický ocet má pikantnější chuť, je aromatický a je výborný hlavně…
od 51 Kč
Vynikající čirý ovocný ocet vyrobený přírodním kvašením. Jablečný zlatý ocet je 100 % čistý jablečný ocet ze zcela zralých, aromatických jablek. Dodává salátům a zeleninovým pokrmům…
od 52 Kč
Jablečný ocet od značky Dennree vyniká příjemnou chutí a vůní po jablkách. Je vhodný nejen k dochucování a konzervování pokrmů, ale i do koupele, pro kosmetické účely a pro dochucení nápojů. …
od 53 Kč
Rýžový ocet s kyselostí 5 % vhodný k přípravě sushi rýže, pro přípravu zálivky a marinády na maso a ryby. Je vyroben z fermentované rýže a neobsahuje kalorie, tuk ani sodík. Je vhodný i k…
od 54 Kč
Vinný balsamický ocet ve spojení s datlovým sirupem je ojedinělá kombinace chutí, která obohatí vaši kuchyni o nový delikátní zážitek. Dokáže zdokonalit nejen chuť salátů, ale i drůbežího či…
od 54 Kč
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější. Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, …
od 55 Kč
Ocet je od značky Day Spa. Delikátní dochucovadlo z japonských švestek je vhodné do salátů i teplé kuchyně. Má výraznou kyselou, ale zároveň lehce nasládlou chuť. Umeocet vzniká jako vedlejší…
od 56 Kč
Ovocný ocet je vyrobený z jablečné šťávy. Vyrábí se přirozenou fermentací tak, aby se zachovaly jeho přírodní složky. Je nefiltrovaný a přirozeně zakalený.
od 57 Kč
Tento ocet je směsí bílého vinného octa a koncentrovaného hroznového moštu. Má podobnou sladko-kyselou chuť jako Aceto Balsamico di Modena, avšak narozdíl od něj neobsahuje barvivo karamel. …
od 57 Kč
Frosch představuje ideální kombinaci důkladného čisticího účinku v celé domácnosti a současně je šetrný k lidem a životnímu prostředí díky obsahu přírodních látek.
od 58 Kč
Vinný ocet bílý Il Torrione se vyrábí kvašením vína, kdy se alkohol přeměňuje na kyselinu octovou. Je ideální jako zálivka do zeleninových salátů, dresinků, omáček a marinád. Složení je víno, …
od 59 Kč
Velmi chutný bílý vinný ocet s nulovým obsahem tuků. Vhodný jako zálivka do salátu nebo pro přípravu omáček. Složení - voda, ocet (kyselost 5 %), hmotnost 1 kg. Země původu Thajsko.
od 60 Kč
Velmi oblíbený ocet typu balsamico. Hodí se do zeleninových salátů, ale třeba i ke krájenému parmezánu. Obsahuje vinný ocet, šťávu z hroznů a fíkový extrakt.
od 62 Kč
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván. Je tedy vhodný i…
63 Kč
Kvasný jablečný ocet v PET lahvi. Jablečný ocet se vyrábí z jablečného moštu. Má žlutohnědou barvu a výraznější ostrou chuť, čímž perfektně dokáže dochutit salát. Pokud se použije k naložení…
od 63 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z…
od 64 Kč
Balzámový ocet z Modeny je vyrobený v regionu Modena v Itálii. Má výraznou chuť a jemnou kyselost. Vaše saláty budou s tímto octem lahodné.
od 65 Kč
Černý rýžový ocet Chinkiang Obecné informace Černý rýžový ocet Chinkiang je tradiční čínský ocet vyráběný z lepkavé rýže. Vyznačuje se tmavou barvou, komplexní chutí a jemnou vůní. Jeho chuť je…
od 65 Kč
Jablečný ocet bez barviv a konzervantů tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Získává se z vykvašených jablek, obsahuje důležité složky, jako je vápník, draslík, hořčík, …
od 66 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 66 Kč
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%.
od 69 Kč
Moštárna Hostětín Ocet jablečný BIO je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření. Sediment a zákal jsou…
od 69 Kč
Balzamikový ocet z Modeny CHZO = chráněné zeměpisné označení je ocet, který vzniká spojením vinného octa, koncentrovaného hroznového moštu a karamelu. Svou charakteristickou sladko-kyselou chuť…
od 69 Kč
Rýžový ocet se používá zejména v asijské kuchyni. Vyrábí se z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Rýžový ocet se používá především při přípravě sushi, ale je vhodný i na…
od 69 Kč
Rýžový ocet s kyselostí 6,2 % je základní ingredience při přípravě rýže na sushi. Vyrábí se z fermentované hnědé rýže. Jeho chuť je spíš sladší než má klasický ocet a také jemnější.
od 70 Kč
Značka Franz Josef Kaiser nabízí balzamikový ocet z Modeny vysoké kvality z řady Exklusive. Hodí se pro ty, kdo hledají potraviny mimořádné chuti ze sortimentu ryb, ovoce, zeleniny a olivových…
od 70 Kč
Rýžový ocet J-Lek je složený z vody a jasmínové rýže. Výrobek může obsahovat stopy ryb, sóji a sezamu. Produkt je v balení 300 ml.