Country Life Umeocet 500 ml
od 66 Kč
- Objem 500 ml
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 66 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 59 Kč
Frosch představuje ideální kombinaci důkladného čisticího účinku v celé domácnosti a současně je šetrný k lidem a životnímu prostředí díky obsahu přírodních látek.
od 69 Kč
Moštárna Hostětín Ocet jablečný BIO je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření. Sediment a zákal jsou…
od 39 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma, výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 129 Kč
Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi. Je vyráběn známou značkou Kikkoman a využijete ho také jako přísadu do zálivky na salát nebo do…
89 Kč
BrainMax Pure jablečný ocet BIO je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného…
od 259 Kč
Jablečný ocet Bragg je organický, geneticky nemodifikovaný, RAW, nezahřívaný, nepasterizovaný, nefiltrovaný a přirozeně bezlepkový. Je všestranně použitelný v kuchyni i pro péči o pleť.
od 78 Kč
Jablečný ocet je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou a minerální látky, jako je například hořčík, fosfor, draslík, železo nebo vápník. Dále obsahuje i…
od 79 Kč
Ume ocet má slanou a kyselou chuť a pokrm osolí než okyselí. Ume ocet, má silné neutralizační schopnosti a obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné…
od 45 Kč
Bílý rýžový ocet je sladší a jemnější než západní octy. Dodává důležitou kyselou chuť orientálním pokrmům, například sladkokyselým. Skvěle se hodí jako dip k namáčení.
od 37 Kč
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek je vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 8 %. Jablečný ocet je vhodný jak do kuchyně pro zpestření…
od 49 Kč
Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni. Jemná povaha octa je ideální pro přípravu sushi, zeleniny, ryb a masa a jako koření do polévek a studených…
od 69 Kč
Rýžový ocet s kyselostí 6,2 % je základní ingredience při přípravě rýže na sushi. Vyrábí se z fermentované hnědé rýže. Jeho chuť je spíš sladší než má klasický ocet a také jemnější.
od 35 Kč
Ocet se svojí jemnou kořeněnou chutí se hodí do zálivek na zeleninové saláty, ale i k tlačence a utopencům. Zvýrazní chuť každého vašeho pokrmu.
od 34 Kč
Rýžový ocet Miyata je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na sushi. Tento ocet je již předem dochucený ve správném poměru octa, soli a cukru.
169 Kč
Dokonalý jablečný ocet je živý, nefiltrovaný a stále zrající s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek. Takový ocet…
od 69 Kč
Rýžový ocet se používá zejména v asijské kuchyni. Vyrábí se z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Rýžový ocet se používá především při přípravě sushi, ale je vhodný i na…
od 17 Kč
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Koncentrace kyseliny octové činí 8 %.
od 20 Kč
Bílý ocet je od značky Edeka. Je vyroben bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Balení obsahuje 1 l.
od 22 Kč
Ocet se vyrábí tradičním biologickým procesem přírodní fermentace. Je nezbytnou součástí každé kuchyně. Objem balení je 1 l.
od 64 Kč
Balzámový ocet z Modeny je vyrobený v regionu Modena v Itálii. Má výraznou chuť a jemnou kyselost. Vaše saláty budou s tímto octem lahodné.
od 63 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z…
od 74 Kč
Balsamikový krémový ocet je výsledkem míchání vybraného hroznového moštu s výborným balsamikovým octem. Je vhodný pro většinu receptů. Jeho hustá textura a melasově tmavá barva jsou ideální pro…
od 169 Kč
Jablečný ocet značky Živina zraje několik měsíců v sudech a jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a…
od 85 Kč
Tento sladko kyselý a slaný rýžový ocet se sametovou, inkoustovou konzistencí má silné a vytrvalé sladové aroma. Připomíná sójovou omáčku a sladový ocet. Je ideální pro marinování pokrmů z masa…
od 45 Kč
Ume ocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné, lehce ovocné aroma. Vzniká jako vedlejší produkt při zpracování japonských nakládaných švestiček zvaných umeboshi. Výborně se hodí do…
od 209 Kč
Tento jablečný ocet je vyroben z přírodních surovin a neobsahuje umělé přísady. Jablečný ocet je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Lze ho například použít jako prostředek na zklidnění krku, …
od 75 Kč
Balzamikový ocet vyráběný ze sušených hroznů má velmi jemnou a vyváženou chuť. Je vhodný k přípravě salátů. Ocet má hlubokou tmavou barvou připomínající mahagon a eben. Vůně je příjemně výrazná…
od 79 Kč
Balsamico ocet je kulinářská kořenící přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný ze zahušťovaného moštu vinných hroznů odrůdy Trebbiano a svoji nasládlou kořenitou chuť získává…
246 Kč
Jablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný…
od 79 Kč
Jablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených…
od 52 Kč
Vinný balsamický ocet ve spojení s datlovým sirupem je ojedinělá kombinace chutí, která obohatí vaši kuchyni o nový delikátní zážitek. Dokáže zdokonalit nejen chuť salátů, ale i drůbežího či…
od 52 Kč
Jablečný ocet od značky Dennree vyniká příjemnou chutí a vůní po jablkách. Je vhodný nejen k dochucování a konzervování pokrmů, ale i do koupele, pro kosmetické účely a pro dochucení nápojů. …
od 219 Kč
Tento zkvašený jablečný ocet je čistý a nefiltrovaný. Prameny v zakaleném octu jsou známé také jako matka. Ta je nejúčinnější částí jablečného octa, protože se skládá z důležitých živin. …
od 73 Kč
Jablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z demeter jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z…
od 89 Kč
Balzamikový ocet ve spreji oživí vaše vaření. Dodá šmrnc studeným i teplým jídlům, a to jako chuťově, tak i díky možnosti efektního závěrečného dekorování. Je vhodný pro studenou kuchyni, pro…
22 Kč
Ocet kvasný lihový je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily mikroorganismy. Ale je využíván často jako dochucovadlo…
od 66 Kč
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%.
od 55 Kč
Ocet je od značky Day Spa. Delikátní dochucovadlo z japonských švestek je vhodné do salátů i teplé kuchyně. Má výraznou kyselou, ale zároveň lehce nasládlou chuť. Umeocet vzniká jako vedlejší…
119 Kč
Bio Vinný ocet bílý 6% Bio červený vinný ocet v sobě spojuje poctivou řemeslnou výrobu rodiny Milano a plnou, přirozeně ovocnou chuť zralých bio hroznů. Vyrábí se tradičním způsobem pomalého…
107 Kč
Balzamikové glazé, krém či redukce je dresink nebo zálivka s Aceto Balsamico di Modena IGP. Váš dokonalý společník na saláty, k masu, sýrům, hranolkům, rybám. Zálivka s balzamikovým octem je…
od 96 Kč
Při výrobě biltongu není ocet jako ocet. Je třeba, aby při marinování leželo maso ve 100% čistém jablečném octu s adekvátní kyselostí. Díky octu je maso křehčí a vytáhne z něho při sušení více…
od 62 Kč
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván. Je tedy vhodný i…
56 Kč
Ovocný ocet je vyrobený z jablečné šťávy. Vyrábí se přirozenou fermentací tak, aby se zachovaly jeho přírodní složky. Je nefiltrovaný a přirozeně zakalený.
od 126 Kč
Bílé krémové jemné balzamico je hustší než klasický ocet. Je výborné na zmrzlinu nebo na zeleninu a hodí se k rybám. Země původu je Itálie.
od 69 Kč
Balzamikový ocet z Modeny CHZO = chráněné zeměpisné označení je ocet, který vzniká spojením vinného octa, koncentrovaného hroznového moštu a karamelu. Svou charakteristickou sladko-kyselou chuť…
od 109 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z…