Logo obchodu svetla24.cz

svetla24.cz

159 hodnocení

29 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 7 dny
Doporučuji obchod

Rychlost doručení ,24.4.objednáno,26.4.doručeno.Dpd komunikace úplně normální.Lustr nepoškozený, nemám co vytknout.

Nic

Jiri Galatikpřed 14 dny
Nedoporučuji obchod

Žádné

Neposkytují dopravci vůbec žádné kontakty zákazníka tím pádem nevíte kdy k vám dorazí kurýr aby byl někdo přítomen a zásilku si mohl převzít. Strávil jsem několik hodin jak na portálech tak i na telefonu abych zjistil jde je zboží které jsem si objednal a předem zaplatil. Udávají že si můžete objednat zboží na dobírku nicméně tato možnost v nabídce neexistuje. Uvádí ze mají produkt skladem a pak vás natahují dny až týdny než zboží vůbec zašlou. Jednoznačně nejhorší e-shop který jsem potkal za poslední roky!..nikdy více!!!

Marta Kubovápřed 15 dny
Nedoporučuji obchod

Obrovský výběr krásných lamp, které jsem v obchodech neviděla.

Zásilka rozdělena bez předchozího upozornění do dvou balíků. Po dvou měsících od objednání (nespěchala jsem a delší dobu dodání jsem obchodu odsouhlasila) přišlo stínidlo a podstava v porušené krabici, kterou bych osobně nepřevzala, ale přesměrovala jsem doručení do výdejního boxu. Další část zásilky zůstává údajně v depu doručovatele, který zaslal sms že nemá na doručení kapacitu.

Registrovaný uživatelpřed 24 dny
Nedoporučuji obchod

To co přišlo, přišlo krásně zabalený

Nepřišly dva balíky, obchod mi vrátil od 300 kč méně, než by měl a odmítají situaci řešit. Musel jsem vytvořit novou objednávku, kterou opět nebylo DPD schopno doručit. Vina není tolik na straně DPD, jako spíš na Světla24, kteří nedokáží předat správnou adresu a telefonní číslo.

Klára Kostelníkovápřed měsícem
Doporučuji obchod

Zboží bylo zabaleno dostatečně,v krabičkách a plus ve velké krabici,moc nechápu ty recenze zde,vše proběhlo v pořádku a včas,světla jsou super,dle obrázku.Jeste jsme nezapojili,tak snad bude vše ok,ale zatím jsme spokojená:) děkuji

Nic

Vojtěch Šebekpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nesmyslně zabalené zboží. Takto zabalené nemělo šanci přežít ani expedici ze skladu. Skleněná část rozbitá na mnoho velmi ostrých kusů. Toto se stalo s původní zásilkou i s tou která ji nahrazovala po reklamaci. Dopravce nemá informaci o telefonu ani emailu zákazníka. Tragédie

Staňa Hlaváčekpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Po objednání jsem narazil na záporné hodnocení a znejistěl jsem!! Dodání proběhlo naprosto v pořádku a rychle!! Jsem spokojen!!

Špatné recenze..

Anna-Marie V.před 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Ještě nevyskladněné zboží jsem chtěla změnit na ta stejná světla, ale záměna měla být za světla s čidlem. Bohužel mi řekli, že to nelze. Nechápu proč? Je to pouze interní záležitost skladu. Zboží jsem dopředu uhradila, peníze mi budou vráceny až do 10 dní. Objednávku jsem zrušila. Objednávku jsem zrušila.

Petr Svobodapřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží v pořádku dorazilo za dva dny po objednání. Za mě spokojenost. Nižší cena a doprava zdarma.

-

Frantisek Hauptpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání

Danyy Peterekpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nejhorší e-shop ve kterém jsem nakoupil Zboží přišlo prasklé Strašná konverzace

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Obchod neposlal DPD moj email ani tel. cislo a navyse skomolili nazov mojej ulice. Musel som volat do DPD a dodatocne im nadiktovat moje udaje

Veronika Kocourkovápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

neustale odkladani,zadna komunikace,zasifrovane zpravy,stale nic nedorazilo. tragedie.nikdy vice:/

Olga Topicpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Vybrala jsem si krásná světla a přečetla špatné hodnocení....hned druhý den jsem tedy zavolala na zákaznickou linku, kde to ihned zvedla velmi příjemná slovenka, která se mnou probrala všechny moje otázky a přiznala i to, že o špatných recenzí vědí, ale zboží je z Německa a holt se někdy opozdí. Popravdě jsem objednala zboží jen díky jejímu přístupu ke mě jako k zákazníkovi, protože jsem se jinak bála nedoručení. Světla mi přisly za 3 dny v perfektním stavu.

nic

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Velký výběr

Vše ostatní. Doba dodání 3-6 dní. Po 8 dnech jsem psala,co se s mojí objednávkou děje,mi napsali,že je světlo uloženo na depu ještě, další den mi napsali, že nemám kompletní adresu,ok,adresu jsem jim zaslala. A za dva dny mi přišel e-mail,že registrují požadavek vrácení zboží. O který jsem nežádala. Po 11 dnech stále nic,jsem ráda, že jsem neplatila předem a jediná ztráta je ta časová,kdy budu muset objednat světlo jinde a opět čekat. E-shop nedoporučuji!!

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

I přes špatné recenze jsem objednala. Nemůžu si na nic stěžovat. Komunikace rychlá a bezproblémová. Zboží doručeno včas a v pořádku. Platba předem. Objednám zase.

nic

Belinda 00před 6 měsíci
Doporučuji obchod

Široký sortiment, rychlost dodání.

Radka Levínskápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

absolutně nic

Objednala jsem si lampu a žárovky. Zboží dorazilo ve dvou zásilkách, aniž by mě na to někdo upozornil. Žárovky po měsíci, lampa po třech měsících. Spediční firma DPD se neobtěžovala s avizem, protože firma jí neposkytla telefonní kontakt, jen adresu. Z lampy přišel jen stojan, stínidlo chybělo. Stojan přišel rozlámaný. Reklamační formulář nefunguje, na mail reagují tím, že mě odkazují na reklamační formulář. Katastrofa

Lenka Goldpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Světlo dají do akce pak vám jej nedoruci a pošlou zpět do obchodu. Můžete si jej pak objednat znova za plnou cenu. Dostala jsem z nich slevu 20% objednala a zase se vratilo zpět do obchodu bez dodání a pak už sleva nefungovala. Co k tomu říci podvodníci. Nebrat.

czmirekpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Neodesílají objednávky, nevrací po dvou týdnech peníze, znovu už tam nenakoupím

Doprava

DPD CZ

Kontaktní údaje

Kategorie