Logo obchodu OdKarla.cz

OdKarla.cz

300 hodnocení

73 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Roman Klímapřed dnem
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé dodání

Koupil jsem krásné chytré hodinky a byl nadšený ale bohužel do té doby kdy jsem zjistil že po nabití 100 % za 15 minut kleslo na 66 %

Registrovaný uživatelpřed 3 dny
Doporučuji obchod

Když se trefíte koupíte levně zatím vše co jsem objědnal chytre hodinky sluchátka digitalni hodiny vše co bylo na foto bylo i ve skutečnosti jako nové a plně funkční

Zatím nic

Lucie Sýkorovápřed 4 dny
Doporučuji obchod

Zboží naprosto v pořádku super cena rychlé dodání a ekologicky zabaleno

X

Aleš Nohavičkapřed 6 dny
Doporučuji obchod

Rychlost, nízká cena. Jsem spokojený.

Žádné jsem neobjevil :)

Registrovaný uživatelpřed 10 dny
Doporučuji obchod

Rychlost dodání.

---

Ludvik Krizpřed 10 dny
Doporučuji obchod

Doručení od objednávky 3 dny. Došlo v pořádku. Cena velice dobrá.

Růžena Grůzovápřed 14 dny
Doporučuji obchod

Skvělá komunikace , rychlé doručení

Gory Frostgravepřed 15 dny
Doporučuji obchod

Nakupoval jsem poprvé, až potom si přečetl recenze. Ve středu objednáno autorádio už ten den bylo předáno dopravci a ve čtvrtek bylo u mě. Obaleno spoustou plastu hezky v bezpečí a teple. Hned jsem ho rozbalil a zapojil a byl překvapen. Funguje perfektně a vypadá úplně nově, za 250 Kč nepřekonatelná cena. Za mě pět hvězdiček.

Registrovaný uživatelpřed 15 dny
Nedoporučuji obchod

Vysoušeč obuvi ScienBeauty bílý 20 W - jedná se o výrobek z WISHE za 450Kč. Běžná cena 759Kč není za tento produkt! Není to pravý Xiaomi Sothing DSHJ-S-1904.

Daniela Fojtovapřed 16 dny
Doporučuji obchod

Vše v pořádku. Objednáno na doporučení.

Nic.

Radek Sukoppřed 16 dny
Nedoporučuji obchod

Mp3 přehrávač nefungoval a vydavali ho za skoro novy ktery byl spravovány porozebrani sem zjistil ze tam chybi sroubek tak do nej uz nekdo zasahoval predemnou jen sem prisel o penize uz tam nenakoupim

Hana Štefkovápřed 23 dny
Doporučuji obchod

Vstřícnost, rychlost, pěkné zboží,hezké ceny,veliká spokojenost. Tleskání tomuto obchodu

Nic

Anna Konečnápřed 24 dny
Doporučuji obchod

Opravdu nechápu, že mikrofon za 40 Kč funguje jako nový za 500, ale jsem mile překvapená. Vše dorazilo pěkně zabalené, zboží naprosto odpovídalo popisu a fotkám. Díky moc za ušetřené peníze a rychlé dodání, Karle :)

Tereza Šťastnápřed 24 dny
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo nefunkční. Krabice přelepená, zničená. Pravděpodobně už reklamované zboží. NEDOPORUČUJI!! Bohužel jsem také přečetla recenze pozdě..

jiří Vandlíčekpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Já jsem od něj koupil zboží přes Auko a do krabice dal úplně jiné zboží. Chci na něj podat tresné oznámení bylo by dobré se spojit aby takový člověk už konečně dostal přes prsty.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

- můžete si doma na vlastní oči za čtvrtinovou cenu :) prohlédnout špatně měřící zboží, které je v obchodech nové drahé :)

- zboží přišlo poškozené, aniž by to při nákupu bylo zmíněno, měřilo špatně, což jsem nechala přeměřit na jiném přístroji 100x dražším, kalibrovaném, certifikovaném a dokumentovala - relativně líbivá kompenzace třech typů a když si vyberete kupon za 300 (zboží si necháte) místo za 200 (posíláte zpět), anebo posíláte zpět a peníze za zboží dostanete na svůj účet - zvolíte 300, abyste si šetřili čas posíláním zpět, i když to ZDALEKA NEODPOVÍDÁ výši ceny zboží, na konci zjistíte, že: -objednáte-li si věci nad 300, abyste využili kupon, nejenže se počítá poštovné-chápu, ale u objednávek do 350 kč si připočítají i balné -jakmile objednáte nad 350 a odečtou 300, opět se počítá BALNÉ, protože jste po odečtení slevy opět do 350 kč :) TEDY NENECHTE SE V POČÁTKU KLAMAT VÝŠÍ NABÍZENÉ SLEVY A POKUD VÁM POŠLOU POŠKOZENÉ ZBOŽÍ NEKOMPROMISNĚ POŠLETE ZPĚT, tedy třetí nabízená možnost "kompenzace" A CHTĚJTE PENÍZE ZPĚT I ZA SVÉ ODESLÁNÍ-POŠTOVNÉ A BALNÉ V RÁMCI REKLAMACE, máte na to ze zákona nárok a karta kdo koho ždímá se obrací. -kupon nezadáte u objednávky, ale ručně jej odečítá člověk, se kterým tohle všechno výše musíte komunikovat, ztrácíte další čas, takže opět odesláním zboží zpět a vrácením peněz za zboží i poštovné na účet Vás vyjde nakonec i časově lépe -zadáte-li tento omluvný kupon za zaslané poškození zboží, netýkají se vás další slevy, které právě probíhají a je to samozřejmě řešeno přes kupóny, protože se od paní dozvíte, že můžete zadat jen jeden kupon :) NIKDY VÍC :) A šiřte to dále :)!!!!! REKLAMUJTE VŽDY JEN S POŽADAVKEM VRÁCENÍ PENĚZ ZA ZBOŽÍ A POŠTOVNÉ K VÁM A DALŠÍ POŠTOVNÉ REKLAMOVANÉHO ZBOŽÍ K NIM. Zdánlivě fajn nabídka vůbec není tak fajn :)

Ondřej Pulkrábekpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání a vyřešená reklamace, podle všeho to nebývá pravidlem.

Objednal jsem si fitness náramek, dorazil zničený a špinavý, baterie vydržela jen pár hodin a menu bylo v italštině, takže to chvíli trvalo, než jsem se ho nastartoval. Tady žádná avizovaná kontrola před posláním neproběhla. Zboží jsem vrátil a chtěl zaslat peníze zpět, což se nakonec povedlo.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Ceny

- Cena poštovného - Zboží bylo nekompletní dá se říci poškozené. Přitom psali: jako nové, chybí obal, foto raději má tu stranu nebylo.

David Truhlářpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Jde jen o štěstí. Když trefíte produk v dobrém stavu, tak O.K., ale ...

... i když je uvedeno "ověřené a vyzkoušené zboží, pně funkční, nebo zboží jsem prověřil.....", bohužel tomu tak není. Každý třetí produkt není funkční. Spoléhají na to, že nebudete reklamovat (poštovné stojí víc, než zakoupený produkt). Rozhodně nedoporučuji tento shop.

Sedlak Radekpřed měsícem
Doporučuji obchod

.

Příšerné jak vám přijde nefunkční zboží a to ihned vrátíte čekáte týdny na vyřízení a nic se neděje.

Doprava

Česká poštaGLS

Výdejní místa

ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje