Auitorka je zajímavá osobnost.
Orvní knížka autorky se mi lbila více, záleží ale na spoluautorovi a na tom, jak rozhovor vede.
![Recenze Zpověď farářky - Martina Viktorie Kopecká (2023) [E-kniha] Kniha Recenze Zpověď farářky - Martina Viktorie Kopecká (2023) [E-kniha]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_QI_If/WhMOQQ.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Auitorka je zajímavá osobnost.
Pekna kniha z realneho zivota.
niektore casti su velmi dlhe a trocha uz nudne na citanie, celkovo kniha nie je zla taky priemer
byl to dárek
kniha se mi četla velmi dobře. Vysvětluje hodně o podstatě křesťanských hodnot,. Postoj autorky , její pocity , názory , pracovní zatížení , záliby i trable to vše v knize je.
Domnívám se, že každý z nás má nějaký názor na náboženství , duchovno a ať je jakýko-li, tak určitě doporučuji se seznámit s obsahem této knihy. Musela jsem číst po částech , abych si srovnala v hlavě myšlenky a mohla pokračovat ve čtení.
Je to čtení k přemýšlením.