Kniha Recenze Změň svůj dech a začnou se dít věci - Rostislav Václavek, Petra Macháčková (2023) [E-kniha]

Věřili byste, že něco tak obyčejného jako dech zásadně působí na kvalitu spánku, navyšování výkonu ve sportu, fungování trávicího systému i zvládání stresových situací? Nebo že může eliminovat projevy PMS, migrén, ADHD či astmatu? Objevte s certifikovaným master instruktorem systémů Oxygen Advantage a Buteyko a zakladatelem holistického přístupu 5 pilířů zdraví nečekané souvislosti.
Porovnat ceny 279 Kč

Registrovaný uživatel21. července 2025

Kniha obsahuje informace o dechu, které se dají užívat v běžném životě. Kniha je srozumitelná. Přístup získáte i k videím, ve kterých je problematika vysvětlena více do hloubky, ale vše je vysvětleno jednoduše. Dozvíte se jak působí dech na zdraví člověka a jakým způsobem dýchat tak, abychom měli více energie.

Registrovaný uživatel26. července 2024

To, co jsem vyzkoušela, funguje! QR kódy jsou.fajn

miroslavpopjak22. května 2024

Človek se cítí jak znovuzrozený

Super kniha

Jarca13. dubna 2024

úžasná kniha; doktoři mi pomoci neuměli, nebyli schopni najít příčinu mých potíží, tato kniha naopak ano:)

kontakt31. ledna 2024

Praktický návod pro práci s dechem

MaKu12. ledna 2024

jednoduchost, osobní zkušenost

vše je řečeno

Registrovaný uživatel9. listopadu 2023

Novinka

Zvláštní ppřístup

Registrovaný uživatel24. října 2023

Velmi dobře se čte. Takovou knihu musíte mít doma, aby jste se k ní mohli kdykoliv vrátit. Je srozumitelná a inspirující.

Koupila jsem ji sobě, dceři a dvoum kolegům. Minimálně jeden můj kolega by měl začít okamžitě na sobě pracovat. Snad ho kniha nakopne.