Recenze Život naživo: Jak překonat strach a nepřízeň osudu - Vladimír Kafka (2019, pevná)

Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe a povýšili nemoc na dar k rozšíření vlastního smyslu života a vědomí i k prospěchu druhých. Autor otevřeně poukazuje na úskalí a náročnost této cesty, i na neúspěchy, kterým se…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Jsou lidé, kteří mají dar vyprávět. Vladimír Kafka k nim rozhodně patří. V knize Život naživo rozvinul dlouhé, krásné, obsažně plné a emoce i srdce oslovující vyprávění o tom, jak překonat strach a obtížné životní situace, ve kterých jde často opravdu o život. Těžkou nemoc, těžké rozhodnutí… a díky svému vlastnímu osudu se dal na pomoc druhým. Sdílí tu svou moudrost, své pojetí světa, logické, přitom hluboce duchovní. Vlastně mám pocit, že ač je kniha plná názorů, teorií, slov, jež jdou často až do nepříjemné hloubky, neodvažuji se s plnou pokorou s autorem kdekoliv nesouhlasit. On má totiž pravdu. A jak hladivě ji umí podat…

Více na
Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Velmi inspirující kniha.

Registrovaný uživatel10. února 2020

Ráda poslouchám Jaroslava Duška,Vladimír byl na jeho návštěvě,ráda jsem si koupila jeho knihu.K těmto knihám se dostane člově náhodou,je to osud.Je to velmi zajímavé téma.Jsem názoru,že mi lidi jsme sebedestruktivní,nedokážeme na sobě pracovat.Hrozně podléháme egu a názoru ostatních.Rozhodně doporučuji tuto knihu a hlavně lidi pracujte na svém vědomí.Je to těžké.Věřím všemu,co se v knize píše.Děkuji mockrát za tuto knihu.

Děkuji mnohokrát

Registrovaný uživatel24. září 2019

Nejlepší kniha, kterou jsem na toto téma kdy četla. Doporučuji všem, kteří jsou vážně nemocní a nevědí, kudy kam.

Registrovaný uživatel18. července 2019

paradni knizka