Jsou lidé, kteří mají dar vyprávět. Vladimír Kafka k nim rozhodně patří. V knize Život naživo rozvinul dlouhé, krásné, obsažně plné a emoce i srdce oslovující vyprávění o tom, jak překonat strach a obtížné životní situace, ve kterých jde často opravdu o život. Těžkou nemoc, těžké rozhodnutí… a díky svému vlastnímu osudu se dal na pomoc druhým. Sdílí tu svou moudrost, své pojetí světa, logické, přitom hluboce duchovní. Vlastně mám pocit, že ač je kniha plná názorů, teorií, slov, jež jdou často až do nepříjemné hloubky, neodvažuji se s plnou pokorou s autorem kdekoliv nesouhlasit. On má totiž pravdu. A jak hladivě ji umí podat…
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Život naživo: Jak překonat strach a nepřízeň osudu - Vladimír Kafka (2019, pevná)
Velmi inspirující kniha.
Ráda poslouchám Jaroslava Duška,Vladimír byl na jeho návštěvě,ráda jsem si koupila jeho knihu.K těmto knihám se dostane člově náhodou,je to osud.Je to velmi zajímavé téma.Jsem názoru,že mi lidi jsme sebedestruktivní,nedokážeme na sobě pracovat.Hrozně podléháme egu a názoru ostatních.Rozhodně doporučuji tuto knihu a hlavně lidi pracujte na svém vědomí.Je to těžké.Věřím všemu,co se v knize píše.Děkuji mockrát za tuto knihu.
Děkuji mnohokrát
Nejlepší kniha, kterou jsem na toto téma kdy četla. Doporučuji všem, kteří jsou vážně nemocní a nevědí, kudy kam.
paradni knizka
krásné čtení