Kniha Recenze Žítkovské bohyně - Kateřina Tučková [E-kniha]

Recenze Žítkovské bohyně - Kateřina Tučková [E-kniha]

Žítkovské bohyně napsala Kateřina Tučková. Budete vtažení do prostředí, které není příliš známé, vysoko do Bílých Karpat. Tam jsou v kopcích rozházené malé chaloupky daleko od civilizace a od naší obvyklé každodenní reality. Vypráví se, že právě proto, že je to tak daleko, dokázaly si některé z místních žen zachovat schopnosti a intuici, kterou obyvatele měst již dávno ztratili.
Porovnat ceny 299 Kč

Registrovaný uživatel24. srpna 2023

bylo vybráno na základě doporučení Je to velmi čtivě napsaná historie jednoho fenoménu

kontrasty života lidí spojených s přírodou a lidí spojených s totalitou. Chtěla - li autorka seznámit čtenáře s historií a osudy léčitelek, tak zvolila tu nejlepší formu jak čtenáře zaujmout.

Registrovaný uživatel12. října 2022

Paperback je lehčí na cestování

Registrovaný uživatel15. června 2022

Zajímavé téma. Historie z jiného pohledu. Doporučuji.

Registrovaný uživatel15. února 2022

Jedno z nellepších děl, které přibližuje nejen poválečné období, o kterém se zapomíná mluvit, ale i místa, která jsou mnohým v ČR vzdálená i místopisně. Kniha má i hlubší přesah v rovině osobní i celospolečenské, které jsou pevně provázané.

Doporučuji jako knížku, která by určitě neměla chybět v knihovně.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Skvělá a čtivá kniha

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

spisovatelku Kateřinu Tučkovou mám velice ráda, dovede ve svých knihách vše barvitě a do nejmenších detailů popsat. Její knihy čtu jedním dechem a když zrovna z časových důvodů nemám možnost vzít knihu do ruky, tak si ji pouštím za jízdy v autě a nemá to chybu...

vynikající přednes Terezy Bebarové a Miroslava Táborského, doporučuji, skvělý poslech...

Varianta audiokniha
Registrovaný uživatel14. července 2021

Výborná kniha, zajímavé téma

Registrovaný uživatel6. července 2021

výborné čtení,zajímavý námět

Registrovaný uživatel17. února 2021

Velmi zajímavé, poutavě napsané.

Registrovaný uživatel8. února 2021

po dlouhé době románová kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem, velmi čtivé,napínavé

v ničem

Úžasný román