Obsahuje to co potřebuji a splňuje moje očekávání

Obsahuje to co potřebuji a splňuje moje očekávání
Jediný přípravek, který zvýší hodnoty železa v krvi a to na radu lékárnice. To co předepsala paní doktorka sice hradí pojišťovna, ale je úplně k ničemu. Jediný co uměl, tak pořádně "prohnat"...
SIDERAL nemá chybu, a hodnoty železa v krvi jsou tam kde mají být a trvale !!!
příjemné užívání, snadná vstřebatelnost a doplnění železa v krvi, cenově dostupné
balení obsahuje pouze 20 sáčků, což nepokryje měsíční užívání
u mne nejlepší zkušenost s doplněním železa v krvi,
Cítím se po něm skvěle
Zůstává po něm černý jazyk, i přesto, že prášek je bílý
Lepší krevní obraz, super používání
Určitě budu užívat dlouhodobě
doporučuji, denně , nemá vedlejší účinek zácpu
Na doporučení lékařky (dg. syndrom neklidných nohou) jsem produkt vyzkoušela a obtíže ustoupily.
Dá se pít, není nijak specifická chuť.
Hůře se rozpouští, dělá hrudky.
splňuje očekávání
První železo, které opravdu chutná! Nemusí se zapíjet, nemá takovou tu zemitou chuť”krve” , jako mají tabletky, nebo sirupy… super chuť, můžu jen a jen doporučit!
Asi cena.
Zkuste a uviíte! Pro ty, kterým chybí železo, je tohle super alternativa.
Skvělá forma železa, bylo mi doporučeno brát v těhotenství, pro mě velmi dobře stravitelná, příjemná citrusová příchuť
Vyšší cena, ale lékárna Magnolia nabízí nejvýhodněji
Dobrá rozpustnost i chuť
Výsledek zatím nemohu posoudit.
Pro dceru. Je výborně snášen- žadná zácpa.
Rychle účinkuje
Nezpůsobuje zacpu
Skvělá příchuť.
Cena výrobku by mohla být nižší.
Výborná chuť, dá se nasypat do čaje, přírodní alternativa, nezatěžuje tolik trávicí trakt jako klasický lék, který má po čase ještě navíc vedlejší účinky. Dá se však posoudit, až po dlouhodobějším užívání ne po měsíci, proto nedávám stoprocentní hodnocení. Osobně jej nepoužívám každý den v měsíci, ale jen při zvýšené zátěži a oslabení organismu.
Relativně drahý, z počátku se mi prozatím nejeví tolik účinný jako klasický lék než si na něj tělo zvykne.
Ať se jedná o lék nebo doplněk stravy jsou jen částečným podpůrným efektem Neméně důležité je i vnímat, kdy si člověk může dovolit zvýšenou zátěž a kdy by si naopak měl dopřát odpočinek a svým způsobem to sám ovlivňuje i stravou, spánkem, eliminací stresu, činnostmi, při kterých se může cítit šťastný a teprve poté pak můžou oboje produkty přispět k větší rovnováze organismu.
Nemůžu si ho vynachválit;-))