Recenze Zdrovit MaxiMag Express Direct hořčík 375 mg + B6 20 sáčků

Recenze Zdrovit MaxiMag Express Direct hořčík 375 mg + B6 20 sáčků

MaxiMag Express je v ústech přímo rozpustný prášek s příchutí citrónu. Jeho velkou výhodou je, že je bez nutnosti zapíjení. Hořčík přispívá ke zmírnění únavy a vyčerpání, normální funkci nervového systému a svalů, normální psychické funkci, udržení normálních kostí a zubů.

strejcova.marie12. června 2025

okamžitě pomůže při křeči nohou

pomůže rychle a není potřeba zapíjet vodou

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Používala jsem hlavně během těhotenství při tvrdnutí břicha, stačil jeden sáček a po chvíli břicho povolilo. Ani jsem netrpěla na noční křeče lýtek, takže asi zafungovalo.

Registrovaný uživatel20. června 2022

jednoduše se nosí u sebe ( do kapsy batohu ... ) pokud chcete dávkovat na 1/2 dávky

poloviční dávka !!! než by se mohlo jevit z názvu produktu jen 187,5 mg ... v jednom sáčku !!! Drahá varianta

toto balení mě zklamalo, téměř PODVODNÉ !!! protože danou dávku 375mg získáte až při konzumaci doporučené denní dávky 2 SÁČKŮ.... což se dočtete až při podrobném pročtení příbalové informace... TAKŽE ZA SVÉ PENÍZE DOSTANETE pouze 10x denní dávka ... ( není to jak jsdyž si dáte 1 tabletu která má definované stejné množství na obalu) CENOVĚ TO TEDY VYCHÁZÍ dost draho :( , obdobný produkt od jiného výrobce obsahuje plnou dávku 400 mg v jenom sáčku...

Registrovaný uživatel22. března 2022

Magnesium v práškovém provedení je lepší než polykat tablety. Myslím si, že i účinek je dobrý.

Registrovaný uživatel7. března 2022

k ničemu

při bližším zkoumání jsem zjistila, že se asi vůbec nevstřebá, takže je lepší si připlatit za nějaký chelát