Nebyl mě dorucen

Adventní kalendář Baby Born 2021 přináší dětem radost a nadšení díky nápaditým a kvalitním dárkům. Ačkoliv se objevují drobné výhrady k provedení některých doplňků, celkově produkt splňuje očekávání jako hezký a originální dárek. Pro děti, které si jej přejí, je to vhodná volba.
Nebyl mě dorucen
dárek pro vnučky k Mikuláši
Moc pěkné
Dala jsem jako dárek, ale byla jsem jako babička u otevírání. V každém případě musím říct, že je vše krásné a kvalitní, ale nebyla jsem spokojená s organizací okének. První okénko úplná blbost, tak to dítě ani nemá motivaci otvírat dále a pak jeden den šnůrka na dudlík a dudlík dalších 8 dní nikde:( Na tom uspořádání by měli zamakat, aby to bylo pro děti na první okénko wau a pak nějak navazovat. Jinak OK
krásné příslušenství pro baby born
jen papírové čelenky nás nenadchly, nedrží a hned se roztrhnou
celkově dcera nadšená
Hezké věci uvnitř
Trochu drahé
Výborný nápad.
Udělal velkou radost vše v pořádku
Dárek se moc líbil, oblečky a doplňky jsou krásné.
Krásné dárky v každém okýnku, stojí za to koupit.
Nápad dobrý.
Oblečení je bohužel šito nekvalitně, jinak by to šlo.
Krásné věci, kvalitní, nápadité, originální, dobrá cena
Dcera měla velkou radost.
Hezký dárek
Vše co máme rozbalené se dceři moc líbí.
Čepičky jsou malé panenkám s vlásky.
Dcera si přála,je nadšená
velké přání vnučky dostat právě tento adventní kalendář od Mikuláše bylo splněno a proběhlo velké nadšení zatím otevřeno 5 okének , krásné věci pro panenku a už se nemůže dočkat rána co bude v dalším okénku
Kalendář v pohodě. Vnučka jej dostane až v neděli 5.12.2021.
Krásný advetní kaledář. Doporučuji.
Bude to dárek