voda odpovídá mým potřebám,spokojenost

Zaječická hořká voda je podle recenzí účinný přírodní prostředek pro řešení zácpy a střevních potíží. Většina uživatelů oceňuje její spolehlivost a šetrnost k tělu, i přes výraznou hořkost. Nevýhodou je častá nedostupnost a vyšší cena. Pro ty, kteří hledají přírodní a účinné řešení, je produkt vhodnou volbou.
voda odpovídá mým potřebám,spokojenost
Rychlý a spolehlivý účinek.
pomáhá
Jeli koz trpím zácpou tak díky zaječí ke se každý den vyprazd im dříve jsem bral projimadlo gutalax ale ten moc euci konal takže hodnotím kladné
Maxi.alne spokojen
Kupuji opakovane
Spolehlivé působení.
Nemožnost sehnání v posledních měsících.
u mě mnohem prospěšnější než šaratice, vynikající hořká minerálka
výborná na zácpu a žlučník
Funguje, doporučuji
Vysoká cena
Kupuji pro maminku.Funguje jí to.
Pročistí střeva jedna radost. Jedinečná minerální voda. Sice hodně hořká, ale silná. Bez vedlejších účinků - slouží jak sloužit má. Používám jí roky.
Menší balení praktické i na cesty.
Poměrně častá nedostupnost na trhu.. Ale pokud víte v které lékárně nakupovat na netu, pak s nedostatkem není až takový problém. Lékárna Chrudim je v tomto ohledu nepřekonatelná. Mají dobrou obchodní strategii.
Pokud je pro někoho velmi hořká, stačí naředit něčím sladším.
Chutná, zapíjim trocha džusem ,
Super pomahá
Kvalita
Zaječice spolehlivě a bezpečně pomáhá se zažívacími a střevními problémy
Bohužel její dostupnost je v obchodě v poslední době výrazně omezena
Jinak jsem spokojený:)
pomáhá