manžel užívá dlouhodbě na křečové žíly - spokojenost

WALMARK Varixinal je podle recenzí účinný doplněk pro úlevu od bolesti a otoků nohou, s přírodním složením a dlouhodobým užíváním bez vedlejších účinků. Někteří uživatelé však uvádějí, že produkt u nich nezabral, což může souviset s individuálními rozdíly v účinku.
manžel užívá dlouhodbě na křečové žíly - spokojenost
Nic moc
úleva od bolesti těžkých nohou
Myslím, že jsem si vybral špatně
krátký čas na hodnocení
Dobrý den, s Varixinalem tbl., Jsem velice spokojená, už ho užívám několik let, a moc mi pomáhá, doporučuji.
Používám na bolst kolene. Nevím proč, ale funguje bezvadně.
Nohy mi sice otékají od mládí, ale díky dlouhodobému užívání Varixinalu se mi dosud neudělaly křečové žíly, a také se výrazně snížila bolest v nohou. Mohu jen doporučit.
Používám už řadu let na radu svého bývalého šéfa , profesora farmakologie na LF UP. Jsem s přípravkem velice spokojená.
Udržuje mé žilní problémy v klidovém stavu.
úleva
Používám preventivně, díky němu nemám problémy.
Ideál na noc, opravdu super účinný už od 1 tbl. každou noc.
Přes den mnoho rušivých vlivů účinku léku, nutno zesílit na minimálně 2-3 tbl. za den. Lepší je mít nohy v nočním klidu, proto aplikuji přes noc, a to pak stačí 1 tbl.
Určitě se investice vyplatí.
Užívám už třetí balení, nohy méně otékají.
Použivam tobolky i gel asi 25 let Pomaha mě na křečove žily a na unavene nohy . cely život jsem dělala vpohostinstvi a nedam na tenhle produkt dopustit.Všem mojim znamim jsem to doporučila a jsme všici spokojeni.
výborný na žíly
mohu jenom doporučit
Výborný a není tak drahý
Jednou za rok vždy jedno balení vybereme.
zmizely mně křeče v nohách při užívání jedné tablety denně vždy po ránu.
S produkty firmy Walmark mám velmi dobré zkušenosti. Tento produkt užívám denně dlouhodobě na podporu žilních stěn. při doplnění Varixinal gelem nemám tak často oteklé kotníky a nebolí mě nohy.
Neotekaji mi nohy, nebolí . Užívám to už asi 18let.Velmi spokojená
Možná by mohlo být výrobek levnější ,.