Recenze Výklad z karet podle Dagmar Kludské: Praktický návod, jak odhalíte tajemství svého osudu - Dagmar Kludská (2021, pevná)

Velice dlouho jsem váhala, zda mám odhalit svoje „know-how“. Řecká věštkyně Penelope mi kdysi prozradila základy výkladu z karet, který jsem neustále dotvářela, obohacovala, dávala do nových souvislostí a porovnávala s tím, jak se můj výklad naplnil. Navíc jsem vše propojila s astrologií, a to jak západní, tak východní. Vytvořila jsem vlastní originální metodu, jak dešifrovat poselství skryté v…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Výklad z karet podle Dagmar Kludské je podle recenzí přehledně a čtivě napsaná, s poutavými příběhy a ukázkami výkladů. Někteří čtenáři však postrádají podrobnější vysvětlení významu karet na konkrétních pozicích a přesnější výklady. Celkově kniha zaujme svým zpracováním a může být užitečným průvodcem pro zájemce o výklad karet.

• Přehledné zpracování
  • Čtivý styl psaní
  • Zajímavé příběhy a ukázky výkladů
  • Vynikající a přehledně napsaná
  • Nádherná knížka
  • Chybí podrobnější vysvětlení významu karet na konkrétních pozicích
  • Nedostatek přesnějších výkladů jedné karty v souvislosti s ostatními

Registrovaný uživatel16. prosince 2023

Paní Kludska mi odpovídala na dotaz v éteru...na to na jsem se ptala by mi tak vysmesnym tónem odpověděla i sousedka..

Už nikdy žádný dotaz..

Registrovaný uživatel29. října 2021

Nádherná knížka ,moc doporučuji.

Registrovaný uživatel23. května 2021

Přehledné

Registrovaný uživatel13. května 2021

Vynikající kniha, přehledně napsaná a zajímavá. Pročítám denně

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Opět velmi čtivá kniha od D. Kludské. Hezky popsány karty a jejich výklad + ukázky. Kniha je doplněná příběhy lidí, které si dali vyložit Karty. Doporučuji hned ke knize dokoupit jednohlavové mariášové karty.

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Jsem za knížku moc ráda, ta se čte jedním dechem. Moc za ní děkuju.

Gwenda19. dubna 2021

Paní Kludská nejčastěji vykládá ze 7 karet. Chybí mi tu alespoň obecný popis, co která karta na které pozici znamená (např. karta na 1. místě, na 2., na 3. a tak dále). Jinak super knížka!

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

věřím, že karty napoví ...jsem celkem spokojená

uvítala bych přesnější výklad jedné karty v souvislosti s ostatními, i když je mi jasné, že nelze všechny kombinace publikovat