Recenze Vrah je v každém z nás - Jan Štoček, Lucie Bechynková (2022, pevná)

Recenze Vrah je v každém z nás - Jan Štoček, Lucie Bechynková (2022, pevná)

Legendární detektiv pražské mordparty, Jan Štoček, stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy. V otevřeném rozhovoru ho vyzpovídala Lucie Bechynková, "zločinožroutka" a zakladatelka podcastu Opravdové zločiny. Nahlédněte do zákulisí vyšetřování vražd, které Štoček popisuje velmi osobitým stylem. V některých…

Registrovaný uživatel27. července 2023

Knížka se mi líbila, byť začátek byl poněkud zmatený, ale to spíš byla chyba Lucie, která pana Štočka "vyslýchala". Stojí za přečtení.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Myslím že to byl velký hazard pro nakladatele,vydat tuto knihu po odvysílání případů 1 oddělení. Každopádně autenticita případů popsána v knize bez úprav dramaturgů bere dech a člověku naskakuje husí kůže. Po přečtení jsem se rozhodl věnovat zabezpečení svého domu.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Super čtení

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Autentičnost

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Z praxe. Ne jako případy 1. oddělené, kde autor pouze přebral případy svých kolegů a udělal z práce kriminalistů komerční záležitost se svým profitem.

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Četla jsem jedním dechem

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Knížku jsem koupila příteli na vánoce,ještě se od ní neodtrhl.Jes.vyjde další díl určitě koupím.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Miluji tento druh psané tvorby,přečteno jedním dechem Za mě vynikající kniha

Více kratších příběhů