Recenze VitaHarmony Vitamín K2 + D3 60 cps.

Recenze VitaHarmony Vitamín K2 + D3 60 cps.

Vitamin K2 + D3 obsahuje vitamin K2 ve formě MK-7, který má výbornou vstřebatelnost a využitelnost v organismu. Vitamin K je rozpustný v tucích a má mnoho důležitých funkcí v našem organismu. Tento vitamin se vyskytuje ve dvou formách – vitamin K1 a vitamin K2. V poslední době bylo zjištěno, že vitamin K2 je velmi důležitý pro správný metabolismus vápníku v organismu a podílí se na udržování…

Registrovaný uživatel25. dubna 2025

vitamin K2 je velmi důležitý pro správný metabolismus vápníku v organismu a podílí se na udržování normálního stavu kostí. O transport vápníku do kostí se stará vitamín D3. Tento produkt má podobu malinkých želatinových žlutých tobolek. Doporučuje se všem, kteří jsou ohroženi osteoporózou nebo poruchou metabolismu vápníku v kostech a zubech. Tuhle kombinaci užívám už hodně hodně dlouho. Jsem zhruba v půlce osmého křížku a nikdy jsem neměla zloměnou jedinou kost a všechny zuby mám stále svoje. To vypovídá hodně o jeho kvalitách a prospěšnosti.

Na tuto kombinaci nedám dopustit.

jitula.pavlikova1. března 2024

byl to dárek

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Líbí se mi spojení K2+D3 vitamínu + dobrá cena.

Registrovaný uživatel25. května 2022

vyhovuje mi

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Dostatečný obsah účinné látky v jedné tobolce

(Ve srovnání s jinými dodavateli dobrý poměr cena/obsah účinné látky. Vzhledem ke krutým bolestem a křečím v nohou (kdy mi mnohdy nestačilo ani účinné anestetiku jako dihydrocodein) již po čtyřech dnech užívání všechny potíže téměř trvale zmizely .

Registrovaný uživatel1. března 2022

Spokojenost kupujeme jen vitamin D v kombinaci s K2

Registrovaný uživatel16. června 2021

Výborná kombinace vitamínů, působí synergicky

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Velká dávka vitamínu D3, 25 mcrg, tj. 1000 UI, super!

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

+ velikost tablety +cena +kvalita

Registrovaný uživatel23. února 2020

Skvěle se užívají ty malinké tablety Nemají žádnou pachuť před ani nějaký čas po polknutí Za mě dané vytamíny mají ten efekt který by měli mít

Registrovaný uživatel8. dubna 2019

jedny z nejdůležitějších vitamínů

balení by mohlo být ve tmavém plastu kvůli ochraně před světlem