Recenze Viridian Liquid Iron 200 ml

Recenze Viridian Liquid Iron 200 ml

Viridian 100% Organic Liquid Iron obsahuje unikátní, plně certifikovaný organický zdroj železa extrahovaný z listů Murraya koenigii, bio glycerol, bio šťávu z aceroly, bio nálev z listů kopřivy a pampelišky, bio bulharský květový med, bio citrónovou kůru, listy guavy (Psidium guajava) a ovocné výtažky z amly (indický angrešt) poskytující vitamin B a C, bio pomerančový olej a bio chaluhu…

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Bez konzervantů a přidaných aditiv. Čistě přírodní produkt.

Hodně sladké

Výborný produkt na doplnění železa. Beru ho kvůli nedostatku Fe v těhotenství. Jsem ráda, že jsem na trhu konečně objevila železo, které mi nezpůsobuje žaludeční potíže a má senzační složení - bez konzervantů a aditiv. Je v kombinaci s vitamínem C, takže výrobce myslel na to, aby se železo lépe v těle vstřebávalo.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Používám podruhé, protože poprvé měl skvělý účinek. Bez jakýchkoliv vedlejších účinků dodal železo tak, že jsem se z příšerně nízkých hodnot dostala na normální množství. Teda, trvalo to rok a snědla jsem asi 6 lahviček, ale nemůžu si vynachválit. Tak věřím, že to tentokrát bude taky tak, teď se na to přišlo včas a množství není tak blízko nule, tak snad to i rychleji zabere. Navíc je přípravek zcela přírodní a chuťově akceptovatelný.

Registrovaný uživatel10. června 2020

čistě přírodní produkt bez chemie výborná chuť, chutná i dětem účinkuje rychle, během pár dní se mi zlepšil stav kůže a vlasů

je to větší investice, než do chemických tablet, ale vyplatí se, peněz nelituji

jakmile bude opět dostupný, objednám znovu a budu užívat dlouhodobě