Recenze Viridian Clear Skin Complex 60 cps.

Recenze Viridian Clear Skin Complex 60 cps.

Clear Skin Complex od výrobce Viridian je doplněk stravy obsahující specificky sestavenou směs minerálů, rostlinných látek a v tuku rozpustných karotenoidů cílených na péči o pleť.

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Spolu s dietou pomohl na zlepšit pleť

Registrovaný uživatel17. října 2021

kvalitní složení výběr většiny složek, které jinak kupuji odděleně dobrá cena

pro detox doporučuji u 70kg+ určitě zvýšit dávkování-já bral 2- i 3-násobek

Registrovaný uživatel14. října 2021

Hezke baleni

Nepozorovala jsem zadne zlepseni, takze znovu nekupuji.

Registrovaný uživatel30. května 2021

Neměla jsem nějaké extrémní akné, ale tento produkt mi pomohl hodně potlačit tvorbu pupínků, nedokonalostí a pleť už nemám tak přecitlivělou jako předtím. A pokud se mi přecejen něco vytvoří, zmizí velmi rychle a začervenání není tak viditelné. Určitě budu pokračovat v užívání.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

- po využívání téměř celého balení (dle doporučeného dávkování) viditelné výsledky - zakoupeno kvůli akné, které se tvořilo převážně v dolní části obličeje - tvorba akné se znatelně zmírnila, pleť je hezčí, zdravější, čistější (kombinováno s kosmetickými produkty na problematickou pleť) - po využívání kupuji znovu

- člověk musí být trpělivý, využívat alespoň jedno balení

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

*Pomáhá zmírnit příznaky akné a nedokonalosti pleti (samozřejmě v případě pestré stravy a pravidelného pohybu) *Tobolky se dobře zapíjí *Rychejším hojením ranek Používám měsíc a výsledky určitě na pleti vidím, budu používat nadále.

Má trošku zvláštní vůni, ale nic nesnesitelného Nečekejte nic převratného, ale záleží na jednotlivci