mop Recenze Vileda Turbo 3v1 Microfibre 167751

Recenze Vileda Turbo 3v1 Microfibre 167751

Rotační mop Turbo Vileda 3v1 je moderní řešení pro efektivní čištění podlah bez sebemenšího úsilí. Turbo mop byl navržen tak, aby účinně čistil různé druhy povrchů, aniž byste si museli špinit ruce. Sada obsahuje kbelík se speciálním systémem otáčení a mop odpovídající ždímači se speciální podložkou. Mop opláchnete v kbelíku, poté ho vložíte do ždímače a sešlápnutím pedálu kbelíku roztočíte…

Jaroslava Š.
Test výrobku zdarma

Vileda Turbo 3 v 1 je mop který nám doma opravdu hodně ulehčil práci.Je vždycky po ruce, což je u nás opravdu potřeba.Vytírání s ním je super, dostane se i do rohů, což je velké plus.Skvěle jsem s ním umyla i schodiště.Pedál na ždímání je skvělý, nemusím si máčet vůbec ruce a hlavně nebolí záda.

Zatím jsme žádné nenašli,snad jenom vyšší cena.

Petra J.
Test výrobku zdarma

Skvělý šlapací systém na vymáchání vody, velice dobře se s ním vytírají rohy. Celkově se mi s tímto produktem od viledy vytíralo opravdu skvěle, díky šlapacímu systému je to rychlejší a rozhodně méně namáhavější, což je pro mě důležité a oceňuji to. S dětmi člověk potřebuje aby to bylo šup šup a to s tímto mopem je.

Kýbl je dost veliký a pro někoho může být horší na uskladnění. Špatně se mi z něj vylévala voda.

Viktorie Š.
Test výrobku zdarma

Díky výškové přizpůsobitelnosti s koprem bez problémů můžeme vytírat já která mám 1,6m a i manžel který má 1,9m a nemusí se manžel hrbit, nebo naopak já bojovat s vysokou násadou. Navíc s ním ráda vytírá i 3 léta dcerka, která sama zvládne komplet obsluhu, moc jí to baví a tak je to opravdu velká výhoda oproti jiným mopum kdy nedokázala mop vyždímat a násada byla příliš velká. Navíc máme k kuchyni a na chodbě podél zdi asi 20 cm vysoké kachle a i ty zvládnu díky otočné hlavici krásné utřít a nemusím lozit po čtyřech aby byly čisté.

Snad jen jediný zápor a tím je trochu větší kýbl, ale není to nic co by extrémně vadilo.

harvilik28. listopadu 2025

ještě jsem nepoužila,ale nemusím se ohýbat,mám chromé ruce pohyb je snažší než u Mobia

pbican13. listopadu 2025

Zatím je to vše nové takže to funguje až čas prověří zápory.

rehbergerovajana27. října 2025

Vše vynikající.

Žádné záporné reakce.

mirda.mynar11. července 2025

nedrží vytažená tyč, neustáIe sjíždí doIu

klelubka11. června 2025

Jsem moc spokojená.

pepab16. května 2025

jsou potřeba ruce a nohy

jsem sokojen

vladimir.vojcik12. května 2025

Jednoduchost

Fanny3. května 2025

super ovládání

O.k.-1-

kabelka.stanislav19. března 2025

Rychlé mytí podlah, manželka je spokojená.

Nožní ždímání je dost náročné na čas.

jiru.bohumila12. března 2025

Výborný pomocník při úklidu.

Jana13. února 2025

- vybrala jsem si ho, protože jsem si chtěla vzkoušet tuhle značku, - líbí se mi vzhledově, - jsem s ním spokojená,

Jsme celkově spokojená.

emil.boar5. února 2025

celkem spokojenost

paulipokec14. ledna 2025

Super, měla jsem viledu první generace ta po 6 letech domlouvala a tahle turbo novinka milé překvapila.

jimra9. ledna 2025

dobrá cena, jednoduché ždímání, perfektně vytírá podlahu.

dobrá cena, jednoduché ždímání, perfektně vytírá podlahu.

pavlinafelgentragerova8. ledna 2025

Dobře se s tím manipuluje ...s mopem se dostanu do všech zákoutí a ruce nemusí vůbec přijít do kontaktu se špinavou vodou.

zdenek-hauser3. prosince 2024

Rozumná cena

Celkově takový plastový chatrný výrobek.

zazika217. listopadu 2024

Košťátko, mopík je báječné. Krásně s ním vytřu vše a všude. Jeho údržba a čištění jsou jednoduché a rychlě. Jsem za něj velice ráda.