Recenze Vileda H2PrO Flat Mop 175775

Vileda Flat Mop H2PRO 175775 nabízí inovativní řešení pro čištění podlah s unikátním systémem dvou nádrží v kbelíku, který zajišťuje 100% oddělení čerstvé a znečištěné vody. Tento systém umožňuje použití pouze čisté vody při každém čištění, což zajišťuje hygienické a efektivní čištění vašich podlah. Mop se skládá z plochého stěrače s 4 díly násady o délce 132 cm, jež umožňuje pohodlné čištění…

JaromiraJecmenova1. března 2026

Skladný, lehký, pohodlné vytírání

lenkamariko18. února 2026

Dobrý produkt

Registrovaný uživatel16. února 2026

mop se namočí ale tojetak vsechno, nějaké zdimani nebo odstraneni nečistot otom si můžete jen zdát.Nedoporučuji kupovat.

doporučuji jeto zmetek

Jardaprajka9. února 2026

Jedním slovem parádní!!!!! Také jsem váhal četl různé komentáře většina byla pozitivních zakoupil jsem a jsem velmi spokojený!!! Žádné namáčení ždímání v ruce nandávání sundávání hadru to vše je pryč. Doporučuji!!!!

Registrovaný uživatel4. února 2026

skladný, otočný mop dobře přilne k povrchu

při vysouvání mopu ze ždímací části se stále uvolňuje horní část kbelíku

erich.cala28. ledna 2026

Tato souprava nema chybu.Super věc malo vody,malý,uskladný.Vinikajíci pomocník.

milan.vandas25. ledna 2026

skladnost funkčnost, nenáročnost

sar.wan19. ledna 2026

Skvělý pomocník do domácnosti. Hned po ruce. Mop hezky vytírá, kbelík je lehký, velikostně tak akorát. Nezabírá polovinu komory :)

Naprostá spokojenost, po přečtení jiných recenzi jsem váhala, ale jsem ráda, že jsem se nenechala odradit. Doporučuji.

lucie.d71714. ledna 2026

šetří vodu, dobře ždíme,jsem s nim velmi spokojena

žádné zatím

polakova31. prosince 2025

Super, podlaha se myje stále čistou vodou

lewis18. prosince 2025

malé šikovné