Recenze VENIRA Premium Vlasy, nehty a pleť

Recenze VENIRA Premium Vlasy, nehty a pleť

Vitamíny pro růst, objem a kvalitu vlasů, silné a nelámající se nehty a nádhernou pleť – to jsou kapsle VENIRA. Kapsle s 20 látkami v každé své kapsli a vylepšeným složením obohaceným o látku budoucnosti Astaxanthin.

babunkova.natalie3. prosince 2025

Super, kvalitní doplněk stravy, užívám již pravidelně několik let, viditelně se mi zlepšila především kvalita vlasů - všímá si toho i mé okolí a ptají se, jestli jsem nešla na prodlužko. :D

Trošku vyšší cena bez akce.

kaca.pluhy13. ledna 2025

Věřím známe značce. Používám cca tři měsíce, vidím zlepšení.

Poštovné se nehradí až při vysoké částce.

Registrovaný uživatel30. července 2024

Toto je moje druhé balenie, pretože vidno asi po 3 týždňoch výsledky... naozaj korienky zpevnejú i pri jemných vlasoch ako mám ja. Som blond s jemnými vlasmi... Pri česaní a rozčesávaní mi dosť vlasy vypadávali a teraz nie, nehty sú tiež pevné, nelámu sa, a s pleťou som tiež spokojná. Používam 1x denne a vnímam, že mne to stačí.. u vlasoch ma to fakt presvedčilo :-). Čistá kefa bez vlasov!!!

Doporučujem všetkými 10. Mńa presvedčil.

Medovka7711. prosince 2023

Jsem naprosto spokojená s obchodem tak i s produkty.

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

Kvalitka

Prve som užívala obyčajné vitamíny na nehty pleť a vlasy. Po dobratom balení bol vidno menší rozdiel, tak som sa rozhodla skúsiť Venira Premium a výsledky sa zrýchlili, za mňa veľká spokojnosť.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Zárověň používám i Cola drink a v této kombinaci opravdu doporučuji. Zastavilo se mi vypadávání vlasů a nehty se mi nelámou, jsou pevnější.

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Jsem s Venirou Premium naprosto spokojená.DĚKUJI

Registrovaný uživatel26. listopadu 2022

Výrazný pokles padání vlasů

Registrovaný uživatel20. září 2022

Tablety jsem teprve začala užívat, takže jejich účinek ještě nemůžu hodnotit.

Registrovaný uživatel10. září 2022

kvalita vegan přírodní složení

Po cca měsíci používání se u mě objevily nové vlasy, vlasy rostou :) Těším se na výsledek po dlouhodobém užívání. Samozřejmě používám s kombinací šamponů od Venira

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Vlasy po covidu nepadají, Venira je nejlepší...