Recenze Vegan Fitness Konopný protein 1000 g

Komplexní proteinový koncentrát z evropských konopných semínek, vyráběný pod ochrannou známkou Canah. Produkt nabízí vyvážený obsah bílkovin, vlákniny a omega 3-nenasycených mastných kyselin. Produkt je zpracován „za studena“, bez použití chemických substancí, v kvalitě Raw, bílkovina tak není tepelně ani chemicky denaturována.

Ekemi 229. ledna 2025

-Chuť , necítím umělotinu -Zapínání sáčku na zip je geniální -cena poměr výkon

Za mě naprosto skvělý protein ! Nenapadlo by mě že zrovna já sáhnu po něčem co nese v názvu "vegan,, Nicméně po absolvování ochutnávek všech těch odporně chuťově umělých proteinů , mám konečně něco z čeho se mi nechce jít blejt

Registrovaný uživatel26. července 2024

velice kvalitní protein skvělé uzavírání na suchý zip

písková chuť špatně rozpustný, ale to je téměř u všech vegan proteinu

Jde o kvalitní protein a spíše než do shakeru bych doporučil dávat do kaší ráno nebo do tvarohu. Po tom, co jsem si dal protein do shakeru, tak musím min. 2x vypláchnout shaker od toho a vypít

Registrovaný uživatel28. února 2023

Univerzální

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

- používam ho každý deň, kilové balenie mi vyhovuje - kvalitný obal - vybral som si ho podľa obsahu aminokyselín a ešte podľa toho, čo všetko neobsahuje - javí sa mi ako vynikajúci produkt

žiadne - neviem ani o jednom

Vynikajúci produkt

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Rozpustnost

Registrovaný uživatel15. června 2022

Dobře rozpustný,posilující

Registrovaný uživatel28. května 2022

Čistě přírodní a kvalitní

Budu ho kupovat zas mám to už od zkoušení

Registrovaný uživatel7. března 2022

Čistý přírodní produkt s BCAA

Registrovaný uživatel10. února 2021

Cena. Poměr cena výkon je prostě nejlepší. Chuť. I když není ochucený, dá se ho nasypat do jídla docela dost.

Chuť. Chutná to jak tráva. Což ne vždycky chcete.

Registrovaný uživatel16. prosince 2020

poměr kvalita/cena obsah esenciálních aminokyselin 50% podíl bílkovin přimež konkurence mívá míň asi nejlepší chuť z veganských proteinů

ne jenom tento produkt, ale konopný protein všeobecně není vhodný k tepelné úpravě

Asi nejlevnější velké balení konopného proteinu na trhu s 50 procentním podílem bílkovin.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

vitamíny bez živočišných přídavků

práškovitá pachuť zabarvení jídla

Přidávám do shakeů, kaší apod. který si beru do práce, mám pak lepší a delší pocit nasycenosti.