Recenze VeGA Multi 36-60

Vysoce kvalitní, 4-taktový benzinový kultivátor VeGA MULTI 36-60 disponuje nejen variací záběru, ale také vysokým výkonem. Možnost odejmout krajní řadu nožů a vytvořit tak kultivátor se záběrem 36 cm. Velmi robustní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost stroje. Ergonomická rukojeť.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 33 recenzí pomocí Seznam AI

VeGA Multi 36-60 je kultivátor s výkonným motorem, který zvládá i náročnější terén a kultivaci. Většina uživatelů oceňuje jeho výkon a ovladatelnost, ale opakovaně se objevují stížnosti na špatný návod a konstrukční nedostatky. Pro běžné zahradní použití je vhodný, ale při náročnějších úkonech nebo potřebě servisu mohou nastat komplikace.

• Silný motor zvládá i náročnější terén
  • Dobrý výkon při kultivaci
  • Snadné startování
  • Kvalitní zpracování půdy
  • Lehce ovladatelný i pro starší osoby
  • Špatně zpracovaný návod k sestavení
  • Problémy s palivovým systémem u některých kusů
  • Slabší konstrukční prvky jako řídítka a trubky
  • Nastavení plynu nejasné
  • Nedostatečný servisní zajištění

bla.milan15. května 2026

Lehce ovladatelný

Jsem zvědav na kvalitu produktu, původní jsem měl 30 let něž skončila životnost stroje

Rudolf Střelecký22. dubna 2026

Má tichý chod velké+

Nikde nemůžu sehnat servis. Poraďte .

viktor.petrskovsky6. května 2025

Je to poměrně silný stroj, práce s ním je radost.

Plánek pro sestrojení je vlastně k ničemu, protože je značně nečitelné, rozmazaný.

Registrovaný uživatel22. července 2024

Super maká

Registrovaný uživatel3. května 2024

dobrý stroj na střední zahradu, pěkně připraví půdu

slabý trubky řídítek, ale na funkci nemá až tak významný vliv plyn želva a zajíc - znamená pouze zapnuto a vypnuto nemá benzinový kohout a nemá sytič musíte se s mašinkou skamarádit, aby chtěla startovat

*vlastním 7 let, tak už o tom něco vím * slabý trubky řídítek, ale na funkci nemá až tak významný vliv * plyn želva a zajíc - to nic neznamená o rychlosti či otáčkách, ale pouze zapnuto a vypnuto * nemá benzinový kohout a nemá žádný napumpování benzinu či nastavení sytiče, když je motor studený, dle návodu se startuje bez sytiče, ale moc to nefunguje * je třeba dávat benzin bez biosložky či dobře aditivovaný, když dlouho stojí /přes zimu/ tak bez biosložky či suchý motor nechat /nevím zda je to dobře úplně pro karburátor/ * když se startuje, je dobré mít pomocníka nebo si udělám cca 1 cm odřezek špuntu z vína a vložím pod páčku mechanického sytiče u motoru, pak startuje dobře, po nastartování dám pryč * ač se tvrdí že mají servis na VEGA stroje, tak na jižní Moravě kolem Brna nic není, jeden tragéd v servisu v Černovicích to dělá, řekl mi že za vyčištění karburátoru si vezme 2 tis a možná i více že neví přesně a že to tam bude třeba týden, tak jsem si to vzal a doma si karbec vyčistil sám, zalepí to benzin s biosložkou přes zimu, tak dávat jen čistej benzin!!! /OMV/

libor29. března 2024

Cena odpovídá kvalitě,ale pracuje dobře

pepa.dratek31. prosince 2023

zatím bez problémů .Návod-doručen- starý,kohoutek na uzávěr v přívodu benzínu nemám,není vidět detaily -obrázky černé.Určitě doručovat s novým návodem.

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Zatím jsem rozryl cca 100m2 a pořád funguje.

Nedostatečně tuhá konstrukce řídítek.

Registrovaný uživatel22. července 2023

Ještě jsme s ním nepracovali

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

Dostatečně výkonný

Stále stejné otáčky, návod k ničemu

Martin Fišer31. října 2022

Nemá problém nastartovat na první pokus.

Asi největší problém tohoto stroje je nastavení. I když chytil napoprvé, nastavit karburátor tak aby motor měl plynulý chod a neustále nezhasínal je naprosto nemožné. Není vhodný do těžších půd.

Uvidíme na jaře, teď ještě nechám vyniknout těžkou techniku.

Registrovaný uživatel23. července 2022

Je to velice dobrý pomocník na zahradku...

Registrovaný uživatel18. června 2022

Suprový pomocník všem doporučuji

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Výborný pomocník do zahrady. I starší osoba zvládne bez dřiny zkultivovat záhony. Pořizovali jsme pro menší zahradu. Dokáže zpracovat na záhony i léta neudržovaný trávník,jen se samozřejmě musí projet opakovaně.

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Rozdrtí i ztvrdlou zem Dá se snadno udržet Snadná obsluha Není těžký

Registrovaný uživatel1. března 2022

dobrý start dobrý výkon

trochu problémy s nastavením plynu neznatelný rozdíl mezi ikonou zajíc a želva trochu problematické spouštění cinnosti nožú veká mezera mezi lmadlem a ovládací pákou

spokojenost až na zmíněné problémy v ovládání činnosti nožů

Registrovaný uživatel17. února 2022

Dobrý den, tento kultivátor jsem si vybrala hlavně kvůli hmotnosti a jednoduché obsluze. Před 4- dny, kdy byla půda už mírně oschlá jsem si ho odzkoušela. Nastartovala jsem- zdvihla přední kolečko a jelo to po přidání plynu téměř samo.

Mohly by být rukojeti o něco delší aby člověk který s tím pracuje mohl být více vzpřímený.

Jsme spokojená.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Zatím jsem použil jednou a jsem maximálně spokojený.

Perfektní stroj i z trávníku udělá záhon.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

předpoklad dobré funkčnosti ,ušetření práce

po nastatartování běžel motor as půl minuty potom chcípnul.Znova nastrtovat nebylo možné a musel úplně vychladnout.Po nové m nastartování prasoval asi 5 min a opět se začal dusit a chcíp.Takhle jsem se s tím trápil Půl dne!!!!V návodu poruch -Špatně seřízen karburátor!!!jenže já jsem lékař a ne techik.Tak ani nevím kdo mi do zprovozní!

Doporučuji třeba koupit v kamenném obchodě,kde funguje automaticky servis a ne přes internet. Já bych ho již nekoupil.

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Kvalitní, spolehlivý, výkonný stroj za rozumnou cenu. Z vlastní zkušenosti (několika let při půjčení od sousedů) a nyní koupeného vlastního kultivátoru opravdu mohu doporučit. Jsem spokojen.

Pouze některé díly mohou být svařeny tzv. HORKÝM SVAREM. Praskl mi svar držáku při práci, ale kamarád mi to svařil a OK. Špatně vyřešeno víčko palivové nádrže - chybí řetízek proti pádu při doplňování paliva a zaslepeno gumové těsnění - ŘEŠENÍ? Pouze uprostřed udělat dírku, která zamezí podtlaku v palivové nádrží.

Nadmíru spokojen!! *****