Recenze Úklid pro klid: Tipy, které šetří čas, nervy i peníze - Kateřina Brožová (2024, pevná)

Není nutné uklízet od rána do večera. Úklid může být snadný a rychlý. Naučte se takové uklízecí rituály, které vám ulehčí život a díky nimž už nikdy nebudete otrokem své domácnosti. Získáte uklizený domov, a hlavně více času na všechno, co máte rádi.

r.lhotsky1. ledna 2025

Manželka podle teto knihy úklidy provádí,je s ni 100% spokojená

katka_katka23. prosince 2024

skvele jednoduché postupy

Registrovaný uživatel2. srpna 2024

Koupila jsem knihu spolu s vyrobky na uklid a jsem moc spokojena :) dokoupila jsem uz i veci na prani a praci sliz je super pomocnik! Diky, uklid me ted moc bavi a dari se mi udrzovat i se 3 detmi v domacnosti :)

ludmila.zamrazilova9. července 2024

Srozumitelně napsané s pěknými ilustracemi. Za mě určitě dobré vodítko pro mladé, kteří začínají bydlet ve svém a nemají třeba se vším ještě zkušenosti :-)

Doporučila bych do každé domácnosti. Druhou jsem koupila jako dárek.

zakova16. června 2024

Motivace