Snadné nastavení, kvalitní obraz, dobrá aplikace.
Nepovedlo se mi sledovat z PC

TP-LINK Tapo C320WS nabízí kvalitní obraz a spolehlivý provoz za příznivou cenu. Uživatelé oceňují jednoduchou instalaci a intuitivní aplikaci, ale někteří zmiňují citlivost na drobné pohyby a omezení cloudového úložiště. Pro většinu uživatelů je kamera vhodná pro běžné sledování a zabezpečení.
Snadné nastavení, kvalitní obraz, dobrá aplikace.
Nepovedlo se mi sledovat z PC
Za ty peníze super zařízení. Dobrá aplikace. Už jí znám z chytré zásuvky.
Součástí instalace šrouby, hmoždinky. Má Wifi i klasické připojení RJ45.
Obraz i v noci nemá chybu, popř. si při alarmu přisvítí. Fotka jak ve dne.
Jednoduchá instalace
Super kamera
Za tu cenu dokonalá
Doporučuji spokojenost
Malá a šikovná kamera snadno se instaluje
Vše OK doporučuji.
Jednoduché zapojení. Dobré rozlišení i v noci. Přes wifi funguje dobře
Při detekci osob vnímá některé předměty jako osoby. Např malé stromky. V rámci nastavení citlivosti se toto nedalo eliminovat
Ok poměr cena/výkon
Perfektní. Jednak kvalita obrazu, super inuitivní aplikace v češtině vše jednoduché a srozumitelné. Perfektní ladění citlivosti detekce pohybu,vozidel,osob . Je super že si na celé snímané ploše můžete vybrat několik zón který si sami nastavíte pro snímání a hlídání.
velce spokojeni
Produkt splnil mé očekávání,kvalita obrazu OK.
Dodání OK
Ve všech směrech za mne super využívám na chaloupce
Kvalitní výrobek.Velké rozlišení,dobré ovládání v češtině.
Dobrá kamera
Šikovná kamera, jednoduchéá instalace a spárování, běží přes WiFi a staženo aplikaci v mobilu. Koupil sem ji na doporučení kamaráda, který je s ní také spokojený.
Poměr cena kvalita.
příjemné nastavení, aplikace CZ,
Široký záběr
Noční infra nemá takový dosah
Za ty peníze super kamera
Za ty peníze dobrý , 100% lepší než ty s,r,a,g,o,r,y, od Emosu
Nic , snad jen že to dokáže spustit kdejaká moucha nebo pavouk
Super kamera, splňuje vše.
Je super,obraz výborný,zvuk nahrávky kvalitní.