Mám již 4 měsíc a musím říct,ze vrásky,vlasy,nehty jsou daleko lepší…samozřejmě i to co jíte má vliv společně s tímto produktem

Doporučila mi ho kamarádka, má produkt vyzkoušený
Chuťově dobrý
každý den nalačno ráno, již 4 měsíce
stává se že zůstávají nerozpuštěné kousky a musí se rozetřít lžičkou.
Doporučila bych ho lidem na vyživení pleti
dobrá chuť, velmi dobrá rozpustnost
výborný produkt
Používám krátkou dobu , zatím jsem žádné změny nezpozorovala .
Výborný kolagen, užívám několik měsíců, navíc v Magnolii za super cenu !
Budu užívat i nadále
Produkt užívám několik měsíců, jsem velmi spokojená. Jsem 50+ a cítím obecně dobrou pleť, pevnější nehty a bolesti v kolenou ustaly :-).
Dlouho jsem hledala kolagen v recenzích a zvolila tento, 6000 mg v jedné dávce je opravdu hodně. Podle mého názoru kolagen s menším obsahem nemá cenu užívat, přece jen stojí dost peněz a tak je třeba hledat jak ve složení, tak v recenzích.
Celkově jsem velmi spokojená a budu v užívání pokračovat. Jen je třeba hledat také dobrou cenu, protože ceny se liší konkrétně u tohoto kolagenu až o 100 %. Já kupuji v lékárně Magnolia v Ostravě.
výživa pleti
Coloxio jsem pravidelně užívala /vypila každý den, půl roku. Žádné známky zlepšení kůže,vlasů, nehtů jsem nezaznamenala
ještě nemůžu hodnotit,obdržela jsem Coloxio gold dnes
Zatím užívám chutná dobře a účinek se teprve uvidí