Recenze Tozax Coloxio Gold 30 sáčků

Recenze Tozax Coloxio Gold 30 sáčků

Tozax Coloxio Gold je doplněk stravy ve formě prášku se sladidly. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, kolagenní peptidy, vitamín C, zinek a selen. Kyselina hyaluronová pozitivně ovlivňuje elasticitu (hydrataci) tkání - kůže, chrupavky apod. Kolagenní peptidy (hydrolyzovaný kolagen) jsou přirozenou součástí kloubní chrupavky.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Mám již 4 měsíc a musím říct,ze vrásky,vlasy,nehty jsou daleko lepší…samozřejmě i to co jíte má vliv společně s tímto produktem

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Doporučila mi ho kamarádka, má produkt vyzkoušený Chuťově dobrý každý den nalačno ráno, již 4 měsíce

stává se že zůstávají nerozpuštěné kousky a musí se rozetřít lžičkou.

Doporučila bych ho lidem na vyživení pleti

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

dobrá chuť, velmi dobrá rozpustnost

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

výborný produkt

Registrovaný uživatel25. října 2022

Používám krátkou dobu , zatím jsem žádné změny nezpozorovala .

Registrovaný uživatel6. září 2022

Výborný kolagen, užívám několik měsíců, navíc v Magnolii za super cenu !

Budu užívat i nadále

Lenka Bernatíková6. května 2022

Produkt užívám několik měsíců, jsem velmi spokojená. Jsem 50+ a cítím obecně dobrou pleť, pevnější nehty a bolesti v kolenou ustaly :-). Dlouho jsem hledala kolagen v recenzích a zvolila tento, 6000 mg v jedné dávce je opravdu hodně. Podle mého názoru kolagen s menším obsahem nemá cenu užívat, přece jen stojí dost peněz a tak je třeba hledat jak ve složení, tak v recenzích.

Celkově jsem velmi spokojená a budu v užívání pokračovat. Jen je třeba hledat také dobrou cenu, protože ceny se liší konkrétně u tohoto kolagenu až o 100 %. Já kupuji v lékárně Magnolia v Ostravě.

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

výživa pleti

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Coloxio jsem pravidelně užívala /vypila každý den, půl roku. Žádné známky zlepšení kůže,vlasů, nehtů jsem nezaznamenala

Registrovaný uživatel23. února 2022

ještě nemůžu hodnotit,obdržela jsem Coloxio gold dnes

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Zatím užívám chutná dobře a účinek se teprve uvidí