Jediné čočky které mohou nosit alergici na latex ( žádné jiné mi nesedli.

Kontaktní čočky TopVue Plus jsou pro většinu uživatelů pohodlné a kvalitní, s dobrým poměrem ceny a výkonu. Někteří zákazníci však zmiňují problémy s vysycháním, mlžením a mechanickým poškozením, což může ovlivnit jejich celkovou spokojenost. Doporučuje se pečlivé čištění a správné zacházení pro optimální výkon.
Jediné čočky které mohou nosit alergici na latex ( žádné jiné mi nesedli.
Výborné na celodenní nošení.
Čočky se nasazují jednoduše
Jsou mekke a skoro je v oku necitim.
Za me super.
Jenom samé +
S čočkami vidím dobře, ale jako by tam byla nějaká clona a operátoři mi nedokážou vysvětlit proč. Vyzkoušela jsem spoustu různých variant, kde byla garance vrácení peněz a nechala jsem si ty nejvhodnější, ale přesto nejsem spokojená. Jiné produkty bych chtěla zkusit, ale když objednám dražší, tak jak je můžu vyzkoušet a vrátit? To mi od vas nikdo neporadí a pak mám mít zboží za několik tisíc a nepoužívat?
jsem zklamaná,hodně tenké,šly mi špatně nasadit do oka,nebudu používat
použila jsem jen 1 ks,kam je vrátit?
Dobře se nasazuji, nepali v nich oči a ní večer
Měla jsem čočky druhy den a jedné se uštípl okraj. S dalšími už problém nebyl
Rychle vysychají.
Pálely po nich oči
Čočky nosím celodenně bez problémů, manipulace s nimi v pohodě, vidím s nimi dobře
Skvělé zboží.
Výborně se nosí, oko nevysychá, nedřou ani při únavě, přecitlivělosti očí a delším nošení.
Doporučuji koupit.
Už po půlce dne jsem v nich viděl jako v mlze. Musel jsem je vrátit.
Možná je to očima, ale pro mne nepoužitelné.
Nevysušují tolik oči
Nízká cena
Po 3 týdnech nošení se u čočky objevila trhlina a v jednom platíčku byly dvě k sobě slepené
Už nikdy nekoupím a investuju sice do dražších, ale daleko lepších
Jsem maximálně spokojená poměr ceny a kvality
Úžasná měkkost
Příjemná blokace sluníčka
Lehkost
Příjemné v oku
Příjemně jemné
Rychle se vysušují
Na velmi občasné použití asi OK
Kvalitní čočky, skoro zadarmo.....