Recenze Tomas Arsov Hair Booster 90 ks

Recenze Tomas Arsov Hair Booster 90 ks

Hair Booster je první vlasový přípravek s Astaxanthinem na českém trhu. Jde o nejsilnější známý antioxidant. Toto přírodní karotenoidní barvivo se nachází zejména v řasách a rostlinách. Patří do skupiny karotenoidů, tedy červených pigmentů rozpustných v tucích.

Registrovaný uživatel3. února 2024

Po měsíci a půl ani náznak změny v růstu vlasů, jak preferováno, vyhozené peníze.

Sofiemarkova 20235. května 2023

Po porodu mi začaly padat vlasy a když už jsem nevěděla, co s tím, protože běžné doplňky stravy a životní styl nezabíral, doporučila mi kadeřnice vlasové produkty Hair Booster a po měsíci mi vlasy začaly postupně podrůstat a zlepšila se jejich kvalita. Po odstavení kojení jsem koupila i kapsle vlasového koktejlu HairBooster a po roce mám vlasy z mikáda do půl zad!

Doporučuji, kvalita a finančně dostupný.

Registrovaný uživatel9. září 2021

Sleduji v TV Tomáš Arsov v akci. Po letech, kdy nic nepomohlo, jsem pro své nemocné vlasy kvůli štítné žláze riskla koupit a vyzkoušet tento produkt. Už po pár týdnech jsem viděla změnu k lepšímu. Už mám třetí balení. Vlasy začaly růst, umyvadlo při česání už není plné ulámaných vlasů a navrací se do nich život a lesk. Používám i šampon a bezoplachovou péči od T.A. Tablety používám dvakrát denně, jen někdy večer zapomenu.

Jsem nadšená. Konečně se cítím dobře, protože vlasy pro ženu znamenají hodně moc. Děkuji

Registrovaný uživatel18. srpna 2021

Produkt jsem si vybrala pro vynikající recenze a pro nejsilnější antioxidant astaxanthin .Beru momentálně dlouhodobě 2 krát denně 1 tabletu.

Nedostatky nevím já jsem spokojená splnil moje očekávání možná by mohl být cenové dostupnější. Snažím si ho většinou koupit při nějaké akci i tak se ho nechci vzdát Jsem moc spokojená..

Tento výrobek bych přesto doporučila je dobře snášen a je prospěšný nejen pro vlasy ale i kůži a nehty.

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Dobrý den, přípravek mám chvíli, doufám, že bude perfektní. Doporučuji ho.

Registrovaný uživatel30. července 2021

Velká spokojenost,už jsem si objednala další.

Registrovaný uživatel26. června 2021

Již po jednom balení vidím rozdíl!! DOPORUČUJI

Registrovaný uživatel5. června 2021

Užívam ich 2 x denne druhý týždeň Zisťujem, že sú pevnejšie a pružnejšie, ale výrazne KVALITU tohto produktu pociťujem na mojich oslabených nechtoch.. Už sa mi nelamu. Vrelo odporúčam každému zakúpiť si túto starostlivosť

Som veľmi spokojna

Registrovaný uživatel5. června 2021

Asi to funguje vlasy tolik nepadají ale zatím se dojidá první baleni.

Registrovaný uživatel19. května 2021

Super věc , Beru už druhé balení a je to na vlasech znát

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Já jsem spokojená,2x denně

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Ještě je brzy na výsledky

Zeptejte se mě později

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

jen se spolkne a je to zdá se mi, že mám lepší pleť, na vlasech to zatím není vidět

používám 2x deně

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Skvělý výživový doplněk,vlasy přestaly vypadávat,jsou zdravější a přirozeně se lesknou .Mohu doporučit

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Stále užívám, dobře se polykají a pleť i vlasy živější. Přiljemné na dotek což před tím tomu tak nebylo.

Michal22. března 2021

Přítelkyně má poškozené vlasy kvůli častému žehlení a barvení. Na doporučení mé známé jsem ji zakoupil tyto kapsle. Má už druhé balení a nemůže si to vynachválit.

Nutnost intenzivně užívat pro dosažení požadovaných účinků.

Registrovaný uživatel2. února 2021

Líbí se mi složení VITAMÍNŮ. Ještě je brzy na hodnocení, mám teprve druhé balení, ale věřím T. A.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Lepší kvalita nehtů

Zatím nepozoruji lepší kvalitu vlasů

Zatím používám tablety měsíc. A jsem spolojená, kvalita nehtů se zlepšila. U vlasů zatím nepozoruji rozdíly, ale to je zatím asi brzo.