Herní volant Recenze Thrustmaster T300 RS GT Edition

Recenze Thrustmaster T300 RS GT Edition

Volant od společnosti Thrustmaster je vyvinut pro špičkové herní zážitky v závodních hrách. Výjimečná přesnost a celá řada funkcí vám umožní vychutnat si pocity z hraní, jako byste sami byli v reálném závodním voze. Volant T300 RS GT Edition jako první přichází s rozsahem otáčení až do úhlu 1080° s technologií Force Feedback s úžasně rychlou odezvou pro reálné pocity při přejezdu nerovností i při…

milllis6. prosince 2025

U mne to je už 4 nákup tohoto volantu do rodiny. T300 je ověřený standart. Pokud se nepřetěžuje force feedback , tak není problém s chlazením.

Při nastavení maximálních hodnot FF a delším zatížení mouhou se objevit problémy s uchlazením motorů FF.

Asi si nebudeme nalhávat , že špička je u Fanatecu. I Thrustmaster se vylepšuje a snaží se přiblížit koncepci Fanatecu. T300 je ověřený standart a jako první volant určitě nezklame.

zdenalovec16. prosince 2023

Poměr cena-výkon super

Slabší větrák, ale da se vyřešit

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Great wheel base for the price, possibility to change the wheel with a different compatible one in the future, great pedal set, precise, silent, smooth and strong force feedback, possibility to expand with handbrake and manual H gears.

Kind of heavy base if you want to mount and unmount each time you use it. Not a defect but more a consideration in case you want to use it on your desk other than dedicated cockpit.

Great value for the price

Registrovaný uživatel13. března 2022

Cena zpracování s PS5 funguje ok

Povrch volantu se opravdu trochu lepí ale není to tak strašné

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Syn nadšený

Nutnost dokoupit držák (pokud není prostorný stůl)

Registrovaný uživatel15. září 2021

Původně jsem zakoupil Logitech g29. To bylo velké zklamání oproti dřívějšímu g25. G 29 působí jako plastový volant za pár stovek - přeskakování zubů, viklání volantu na volantove tyči. Nic z toho Thrustmaster T300 nemá, je robustní, pevný a tichý. Ovládání a zpětná vazba například u Projekt Cars 2 , rallye CROSS - citlivější než u g 25. Velká spokojenost.

Dobře investované peníze, vyplatí se připlatit.

Registrovaný uživatel11. září 2021

Dělá, co má.

Registrovaný uživatel1. září 2021

Funguje jak ma, zadne problemy s nastavenim Pedaly v pohode i v leteckych (MSFS, DCS) a vesmirnych simulatorech (SC, ED) pokud nevadi ze to neni klasicky rudder

zpetna vazba je hodne nerealna, nicmene za danou cenu odpovidajici

Registrovaný uživatel16. června 2021

do 10 000 nejlepsi volant volba

měl jsem problém s kalibrací a už jsem jej chtěl vracet, zkoušel jsem snad úplně vše co mě napadlo a nakonec stačilo pouze zapojit do jiného usb.. :D