Recenze Thovt: Brány Atlantidy - Kerstin Simoné (2014, brožovaná bez přebalu lesklá)

Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a která čeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém díle svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy. Podle něj jsme zde v této době proto, abychom společně se Zemí dokončili dílo vzestupu. Prostřednictvím Kerstin Simoné předává Thovt dnešním zájemcům o dávná tajná učení metody,…

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Zajímavá kniha

Registrovaný uživatel6. září 2021

*Protože jsem chtěla. Zajímá mně toto téma, věřím že Atlantida znovu vystoupí z oceánu. * Nevím jak vám na to odpovědět, co tím myslíte? *Většinou čtu když nemohu spát, to znamená v noci.

*Žádné zápory. *Na toto nebudu odpovídat. *Žádné

Co chcete abych napsala. Knížku jsem přečetla, po čase se k ní zase vrátím. Je nesmyslné, že se ptáte takto brzy. Kdo má rád knihy jakéhokoliv žánru. tak knihu kterou přečte nehodnotí hned. Kniha je pro mne poklad. Četbu miluji už od svých dětských let. To znamená, když mě nějaká kniha osloví, a výběr spisovatele je věc podstatná, tak si knihu koupím.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Krásná kniha pro tuto dobu. Kniha mne oslovuje svým obsahem ve kterém nacházím lásku, sílu a moudrost pro tento věk. Doporučuji všechny knihy Thovt.... Knihy osloví každého kdo hledá cestu k pochopení toho- kdo jsem, odkud jsem přešel a kam směřuji.