Hra pro PlayStation 5 Recenze The Last of Us: Part I PS5

Recenze The Last of Us: Part I PS5

Vydejte se na nebezpečné dobrodružství po boku Joela a Ellie v remastrované akční adventuře The Last of Us: Part I. Čeká na vás spoustu plížení, surových akcí, nebezpečných nepřátel, kterými jsou jak nakažení, tak i přeživší, a především téměř nemožný úkol. Přepracovaná verze obsahuje hru TLoU, DLC Left Behind a grafické vylepšení pro PS5. Nákaza, která se rychle rozšířila po celém světě,…

Czechgamer.com
Hodnocení: 95 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Najlepšie spracovanie jednej z najlepších akčných adventúr všetkých čias

Více na Czechgamer.com
hwexpert16. dubna 2024

Super, takových her víc

Registrovaný uživatel9. října 2023

Neskutečně graficky předělený, naprosto kvalitou drtí současnou konkurenci, hrál jsem už 2x původní hru, i tak pro mě tahle verze úžasnej "filmovej" zážitek!

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

Super hra

Registrovaný uživatel21. ledna 2023

příběh grafika

občas bugy, nutno znova začít od kontrolního bodu.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

dobře zpracované a viditelný rozdíl kvality

cena neodpovídá změně i proto sem kupoval za hodnotu 1200,- což do této ceny určitě odpovídá více bych za to nedával Hratelnost stejná jako remake na PS4 - tedy opravdu jen změna po grafické stránce a cena jako za nový titul

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Pořád skvělá hra + vylepšená grafika, některá zlepšení oproti staré verzi jsou patrná.

Dvojka je pořád lepší hra(co se týče hratelnosti) dokonce i grafiku a animace má podle mě viditelně pořád lepší dvojka. Je to skvělá hra, ale nevím jestli remake stojí za ty peníze. Já to před tím hrál ještě na PS3 takže změna byla znatelná.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Naprostá pecka hra nemá chybu je to prostě ještě lepší hezčí než na ps4pro..hraje se to jedna báseň.

Nevím nic asi nic mě nenapadá