Najlepšie spracovanie jednej z najlepších akčných adventúr všetkých čias
Více na Czechgamer.com

Najlepšie spracovanie jednej z najlepších akčných adventúr všetkých čias
Více na Czechgamer.comSuper, takových her víc
Neskutečně graficky předělený, naprosto kvalitou drtí současnou konkurenci, hrál jsem už 2x původní hru, i tak pro mě tahle verze úžasnej "filmovej" zážitek!
Super hra
příběh
grafika
občas bugy, nutno znova začít od kontrolního bodu.
dobře zpracované a viditelný rozdíl kvality
cena neodpovídá změně i proto sem kupoval za hodnotu 1200,- což do této ceny určitě odpovídá více bych za to nedával
Hratelnost stejná jako remake na PS4 - tedy opravdu jen změna po grafické stránce a cena jako za nový titul
Pořád skvělá hra + vylepšená grafika, některá zlepšení oproti staré verzi jsou patrná.
Dvojka je pořád lepší hra(co se týče hratelnosti) dokonce i grafiku a animace má podle mě viditelně pořád lepší dvojka. Je to skvělá hra, ale nevím jestli remake stojí za ty peníze. Já to před tím hrál ještě na PS3 takže změna byla znatelná.
Naprostá pecka hra nemá chybu je to prostě ještě lepší hezčí než na ps4pro..hraje se to jedna báseň.
Nevím nic asi nic mě nenapadá