Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště - Luboš Šebek (2021, brožovaná)

Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště - Luboš Šebek (2021, brožovaná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Čeština, počet stran 124, rok vydání 2021, brožovanáUcelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Luxor.cz
Hodnocení
94% (89 317)
  • Skladem
  • Doprava od 50 Kč
  • Osobní odběr zdarma (39)
  • Doprava od 50 Kč
  • Osobní odběr zdarma (39)
Skladem
Cena
139 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Dražší než obvykle
Nejnižší cena za 30 dní
119 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+20 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
09. 11. 202519. 11. 202529. 11. 202508. 12. 2025110 Kč120 Kč130 Kč140 Kč150 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště - Luboš Šebek (2021, brožovaná)

Popis

Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště je podat studentům základní informace spojené s provozem kuchyní ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Učebnice obsahuje tato témata: rozdělení kuchyňského provozu, bezpečnost a hygiena, výživa člověka, potraviny, předběžná příprava potravin, tepelná příprava potravin, kuchyňská zařízení, technologie přípravy základních pokrmů, podávání jídel. Učebnice obsahuje funkční fotografie a ilustrace Renáty Pilzové.

Parametry

VýrobceSeptima
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOstatní učebnice
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazyk
čeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran
124
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2021
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
brožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
80-7216-195-4
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
2. listopadu 2021
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI