Hlavní obsah stránky
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kol.(2019, brožovaná)

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kol.(2019, brožovaná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Čeština, počet stran 200, rok vydání 2019, brožovanáUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v prvním a druhém ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v prvním a druhém ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a

Parametry

VýrobceINFORMATORIUM
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOstatní učebnice
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran200
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2019
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbabrožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-7333-139-9
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Ostatní učebnice INFORMATORIUM

Všechny ostatní učebnice INFORMATORIUM