Kniha je naprosto úžasna a doporučuji jí všem rodičům i prarodičům. Nádherně se čte a hlavně si u čtení člověk hodně uvědomí, včem naše civilizované země děláme chyby oproti domorodým kmenům. Doporučuji

Tato kniha nemá chybu
Je to o moudrosti tradiční výchovy - proti současným extrémům
Ne všechno lze v dnešní společnosti použít
Stojí za přečtení
Výborná kniha, která otvírá nové možnosti pohledu na výchovu, aby šla přirozeně a v klidu.
Dítě nepotřebuje žádné hračky, žádné řízené aktivity, potřebuje nechat věci plynout a my rodiče bychom neměli odhánět batole od toho, že nám chce pomáhat, ... a spoustu pěkných myšlenek, které autorka podpořila i vlastním výzkumem nejen u tzv. tradičních kultur, ale také na vlastním "divokém" dítěti.
Kniha je napsaná poutavým stylem formou příběhu, obsahuje i shrnutí kapitol a praktická doporučení.
Nesouhlasím s kapitolou o strašení dětí.
Knihu by si měl přečíst každý, kdo chce mít krásný vztah s dětmi bez bojů.