Zajímavé, skvěle napsané
Výborná kniha
![Recenze Tady Vorel, pitevna - Blanka Kubíková, František Vorel (2025) [E-kniha] Kniha Recenze Tady Vorel, pitevna - Blanka Kubíková, František Vorel (2025) [E-kniha]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_oY_O/nPw2pRkMOeCaYqeghCzBFm4/d801.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Zajímavé, skvěle napsané
Výborná kniha
Bylo to hodně dobré.
Kniha je velmi poučné vyprávění fundovaného člověka se kterým se osobně znám, na některých případech i pitvách jsme se setkali. Pan Docent Vorel je opravdu kapacitou v oboru, zavedl genetická vyšetření v Jč kraji a to asi jako první soudní lékař pro své pracoviště. Kniha vypráví jednak forenzní poznatky, ale i zážitky z případů. Na tři a ne zrovna pěkné pro oči jsem si vzpomněl, byť některý starší 30 let, i tam si zapamatujete jméno. Knihu rozhodně doporučuji čtenářům, kterým není detektivní prostředí a soudní lékařství cizí. Napínavé a dopře podané čtení, jednoduše doporučuji.
Velmi dobrá kniha profesionála ve svém oboru, který hovoří o své práci a případech ve velmi přijatelném podání.
Hltala jsem každé slovo, moc se mi kniha líbí. Přečetla jsem ji za 4 dny. Krásně napsané, je úžasné kolik toho p. Vorel za svůj život stihl a dokázal. Mistr svého řemesla.
Doporučuji na 100%