Recenze Tablet pro úplné začátečníky - Martin Herodek

Recenze Tablet pro úplné začátečníky - Martin Herodek

Uvažujete o koupi tabletu, nebo jste jeho čerstvými majiteli? Hledáte ucelený zdroj informací, jak jej efektivně používat a maximálně využít jeho potenciálu? Vše potřebné najdete v knize z edice Pro úplné začátečníky. Všechny popsané činnosti se zaměřují na praktické využití tabletu, to vše krok za krokem bez zbytečných detailů. Svůj tablet postupně proměníte v praktického pomocníka, který…

4 recenze

Registrovaný uživatel21. července 2021

Jiný produkt k uvedené problematice jsem na internetu neobjevila Kniha postihuje vše co jako začátečník se potřebuji o provozu tabletu dozvědět. Produkt používám dokud tablet zcela nezvládnu

Registrovaný uživatel8. února 2021

psali pro začátečníky

to není pro úplné laiky

Jsem úplný začátečník, a tak tomu moc nerozumím. Nevím co znamená u autora úplný začátečník ,ale já to nejsem. Jsem na tom ještě hůř.

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Pro mě, začátečníka s tabletem, je předmětná publikace velmi užitečná i když mezi vydáním knihy a mým tabletem s Androidem 10 uplynulo cca 6 roků.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2019

Výborná kniha, orientuji se v knize dobře a to jsem v důchodovém věku. Přehledné a konečně kniha, která počítá s tím, že může existovat opravdový začátečník (díky věku), který se nesetkává denně se spolužáky, se kterými by si mohl předávat zkušenosti.

Výborná kniha