Hra pro PlayStation 5 Recenze Stellar Blade PS5

Recenze Stellar Blade PS5

Zachraňte lidstvo před vyhynutím v této strhující příběhové akční adventuře, kterou exkluzivně pro PlayStation 5 vytvořilo korejské vývojářské studio SHIFT UP. Při odhalování záhad zkázy Země zažijete strhující souboje a dějové zvraty. Pusťte se do neuvěřitelně rychlého boje a prosekejte si cestu skrz zbytky Země ve zcela novém akčním dobrodružství pro PS5. Rozvíjejte ladná a zároveň brutální…

Respawnpoint.cz
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
Respawnpoint.cz

Stellar Blade jsem vyhlížel již od chvíle, co jsem viděl jeho první trailer. Tušil jsem, že by se mi hra mohla trefit do vkusu, ale výsledek nakonec předčil všechna má očekávání. Po dlouhé době jsem dostal hru, u které jsem se výborně bavil po celou dobu hraní. Dobře napsaný příběh, sympatická hrdinka a výborný soubojový systém stačil na to, aby pro mě Stellar Blade byl jednou z nejlepších her, jaké vyšly exkluzivně pro Playstation 5. Studio Shift Up dokázalo přijít ze zcela novou značkou, která ale ukazuje konkurenci záda skoro ve všech směrech. Nezbývá než doufat, že podobných her bude vznikat co nejvíce.

Více na Respawnpoint.cz
Czechgamer.com
Hodnocení: 75 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Zábavný akčný guláš, ktorého sa však môžete rýchlo prejesť

Více na Czechgamer.com
www.konzolista.cz
Hodnocení: 80 %Odborná recenze
www.konzolista.cz

Stellar Blade je náramně zdařilý příchod studia SHIFT UP do klubu tříáčkových videoher, jehož nosná konstrukce neoplývá na jednu stranu převratnými myšlenkami, vždy bezchybně fungujícími mechanikami a vymazlenou technickou stránkou, avšak na tu druhou hráčovi nabídne strhující, diverzifikovanou hratelnost, podpořenou úžasným level designem a vévodící nádherným hudebním doprovodem.

Více na www.konzolista.cz
provozbi20. prosince 2024

grafika

obtížné, nic na moje nervy

tvujSen26. května 2024

skvely bojovy system, zajimavy pribeh se zvratem.

komu se libila Nier: Automata tomu se bude libit i Stellar Blade