Recenze STALKER 2: Heart of Chornobyl: Day One Edition PS5

**STALKER 2: Heart of Chornobyl: Day One Edition PS5** **Výrobce:** Koch Media **Platforma:** PlayStation 5 (s mechanikou) **Žánr:** Akční, střílečky, postapokalyptické sci-fi **Druhy hry:** Singleplayer STALKER 2: Heart of Chornobyl je akční hra, která vás zavede do rozsáhlé uzavřené zóny Černobylu, překypující nebezpečnými nepřáteli, smrtícími anomáliemi a cennými artefakty. V…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

STALKER 2: Heart of Chornobyl nabízí působivou atmosféru, výbornou grafiku a rozsáhlý otevřený svět, který odměňuje trpělivé hráče. Přesto se potýká s technickými nedostatky, problémy s umělou inteligencí a slabším bojem zblízka. Pro hráče, kteří ocení prozkoumávání a dospělé téma, je hra vhodná, ale vyžaduje toleranci k občasným chybám.

• Výborná grafika
  • Atmosféra a zvukový design
  • Otevřený svět s prozkoumáváním
  • Dospělý a temný příběh
  • České titulky
  • Technické chyby a bugy
  • Umělá inteligence postav je nepřirozená
  • Špatný boj zblízka
  • Dlouhé chození po mapě bez akce
  • Slabý inventář

olomoucak197214. května 2026

Otevřený svět plus čeština.

davidpohl421. dubna 2026

Grafika, Atmosféra - hudba, zvuky v okolí (lepši hrát se sluchátky) , Příběh - dospělejší a vice temný, Zbraně (modifikace, střelba, zvuky zbraní, vylepšeni), Optimalizace na PS5 je skvěle - i přes nedostatky, jak píši v záporech, tak mi hra nespadla.

Blbě nastavená uměla inteligence, která se ne vždy chová inteligentně - myslím mutanty i bendity (tohle mě štve v te hře asi nejvíc). Občas nějaký ten bag, ale zasmějí se tomu.

CSG Game World se i přes jejich problémy povedlo něco co tu dlouho nebylo. Hra je dospělejší, hezčí a i když tomu furt nemohu uvěřit, tak i dobře optimalizavaná. Pozdější vydali na PS5 jednoduše pomohlo. Díky SONY (Aspoň ne jako Cyberpunk 2077 v době vydaní :-D)

domidlo200519. března 2026

Celkem hezká grafika Spousta míst identických s realitou České titulky

Velice špatný inventář AI nepřátel je velice náhodná a otravná Špatné animace nepřátel jako třeba psi a krysy. Dlouhé chození po mapě kde se nic neděje

Hru bych doporučil lidem kteří mají velice moc času a trpělivosti. Kdo překousne ty slabší části bude mít velice Dobrou hru v úžasném prostředí.

pros100oleg4. března 2026

Atmosféra

Za tím nic

rehak.ul27. února 2026

nelíbí se mi hratelnost, malé titulky, úmělá inteligence postav je nepřirozená. Hru jsem chtěl vrátit a nebylo mi to umožněno.

tkocian27. ledna 2026

- spickova grafika - svkely a velmi dlouhy pribeh - Cernobyl - DLC snad brzy dorazi

- technicke chyby - spatny boj zblizka

alesvitr5. ledna 2026

Hra na dlouhé večery

josifekpepicek330. prosince 2025

Jeto hra perfektni...Grafika na 1.

kerry4823. prosince 2025

Jsem teprve na 12 hodinách a prakticky jsem ještě nezačal :) Výborná hra.Kdo chce proletět hrou co nejdříve,bude značně ochuzen.To hledání,prozkoumávání a vedlejší úkoly má své kouzlo.Rozhodně nedoporučuji hráčům,kteří chtějí mít do 15-20 hodin hotovo a jen si odškrtnout další zářez za odehranou hru.STALKER 2 je hra klidně na měsíce,pokud se tomu podvolíte :)

Nevím,možná obtížnost,ale zase na tu nejlehčí úroveň by vás to nebavilo :)

Výborná hra a důstojný pokračovatel předchozí trilogie.DOPORUČUJI!!

tomikpechacek7. prosince 2025

Super grafika, otevřený svět