Hra pro PlayStation 5 Recenze STALKER 2: Heart of Chornobyl: Day One Edition PS5

Recenze STALKER 2: Heart of Chornobyl: Day One Edition PS5

**STALKER 2: Heart of Chornobyl: Day One Edition PS5** **Výrobce:** Koch Media **Platforma:** PlayStation 5 (s mechanikou) **Žánr:** Akční, střílečky, postapokalyptické sci-fi **Druhy hry:** Singleplayer STALKER 2: Heart of Chornobyl je akční hra, která vás zavede do rozsáhlé uzavřené zóny Černobylu, překypující nebezpečnými nepřáteli, smrtícími anomáliemi a cennými artefakty. V…

alesvitr5. ledna 2026

Hra na dlouhé večery

josifekpepicek330. prosince 2025

Jeto hra perfektni...Grafika na 1.

kerry4823. prosince 2025

Jsem teprve na 12 hodinách a prakticky jsem ještě nezačal :) Výborná hra.Kdo chce proletět hrou co nejdříve,bude značně ochuzen.To hledání,prozkoumávání a vedlejší úkoly má své kouzlo.Rozhodně nedoporučuji hráčům,kteří chtějí mít do 15-20 hodin hotovo a jen si odškrtnout další zářez za odehranou hru.STALKER 2 je hra klidně na měsíce,pokud se tomu podvolíte :)

Nevím,možná obtížnost,ale zase na tu nejlehčí úroveň by vás to nebavilo :)

Výborná hra a důstojný pokračovatel předchozí trilogie.DOPORUČUJI!!

tomikpechacek7. prosince 2025

Super grafika, otevřený svět