Nedávno jsme pro vás otestovali aktuální 24Mpx APS-C top-model Sony bajonetu E – Alpha A6000, nyní bychom rádi přinesli test jeho většího bratříčka: modelu A77 II. Přináší stejný 24Mpx senzor, je to aktuální APS-C top-model řady A, využívá charakteristickou technologii polopropustného zrcátka a oproti původnímu modelu A77 přináší několik příjemných vylepšení.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Sony Alpha A77 II
Letos v květnu přišla nová verze špičkového přístroje typu ne-zrcadlovka s polopropustným zrcátkem z dílny Sonyho. Už v srpnu 2011 jsem poprvé zkoušel původní A77 na náročné prezentaci v Aténách, kdy se uplatnila především rychlost tohoto přístroje. První dojem z nástupce s římskou dvojkou? Je ještě rychlejší.
Více naHodnocení: 100%
super mašina :) rychlá, spolehlivá, hodně blízko profi, výborný poměr cena/kvalita/užitek, kreativní...
poslední produkt SONY tohoto typu, další už asi nebude
průběžně k focení na pracovišti (školní akce - až 30 tis fotek za rok), na dovolené i v běžném životě
kompatibilní s objektivy SONY ale i s Minoltou
nic, jsem rád, že jsem zakoupil
pro mne super, mám již čtvrtý fotoaparát od SONY, je kompatibilní se staršími objektivy SONY vč. od Minolty (sklo, kov)
rychlost snímání, vyklápěcí displej do všech stran, zlepšený šum, atd.
i několikrát týdně