Výuková hračka Recenze Solar System Scope Průvodce vesmírem 5v1

Recenze Solar System Scope Průvodce vesmírem 5v1

Objevte vesmír, který budete mít díky průvodci vesmírem 5v1 od firmy Solar System Scope na dosah ruky. Poznejte nové a fascinující informace o sluneční soustavě a vesmíru interaktivním způsobem. Průvodce pomůže odkrýt více než 100 000 vesmírných faktů o sluneční soustavě, planetách, hvězdách a souhvězdích a noční obloze. Součásti balení je 3x vesmírná aplikace pro mobilní zařízení chytré…

Registrovaný uživatel30. prosince 2024

Ještě nevyzkoušeno.

michal24. května 2024

Super kniha o vesmíru, velký plakát, brýle ještě nevyzkoušeny, aplikace solar system scope velmi dobrá s využitím polohy pro přesnou animaci, paráda

za ty peníze úžasná věc pro toho, koho zajímá vesmír či obloha a hvězdy jako takové, doporučuji

ondrej.n3. prosince 2023

Hezké ilustrace v přiložené encyklopedii

Zprovoznění virtuální reality pomocí přiložených 3D brýlí bylo o mnoho náročnější, než bych čekal - přiložené instrukce k instalaci jsou velmi neintuitivní, QR kódy odkazovaly někam úplně jinam (původně to chtělo nějakou platbu) a navíc NEFUNGUJE NA ANDROIDU (od nějaké verze systému, bohužel už nevím které).

Doporučuji pro věk minimálně 10 let a nejlépe iPhone se středně velkou úhlopříčkou. Na Androidu nemusí fungovat.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

dárek k vánocům

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Úžasné, užíváme si celá rodina a syn 6let je přímo unesený

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Zatím jsem neměl možnost tuto vesmírnou nauku se synem vyzkoušet, přeci jen Vánoce ještě nejsou na sto procent, ale jakmile to vyzkoušíme, tak napíšu můj a hlavně synův názor

Registrovaný uživatel7. července 2022

Vnoučkovi je sice 10 let, ale byl nadšený, možná budoucí zájem o astronomii.

Registrovaný uživatel8. června 2022

Zajímavé i poučné