Protein Recenze Smartlabs Micellar casein 2000 g

Recenze Smartlabs Micellar casein 2000 g

Smartlabs Micellar Casein je proteinový přípravek s dlouhotrvajicím vstřebáváním (až 8 hodin od požití). Snadno se rozpouští, chutná typicky po mléku a zabezpečí přísun aminokyselin do svalů po dlouhou dobu. Je tedy ideální jako protein na noc nebo na delší dobu bez možnosti jídla. Výjmečnost tohoto produktu je právě v použití micelárního kaseinu.

Registrovaný uživatel14. září 2024

Výborné složení a chuť

Varianta čokoláda/oříšek
Registrovaný uživatel20. prosince 2023

Není zbytečně přesazený.

Varianta čokoláda
Registrovaný uživatel13. března 2021

skvělá chuť, dobře se rozpouští, hlavně množství- mám radši velká balení-dlouho vydrží. používám obden.

Varianta vanilka
Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Lepší rozpustnost a menší úsady než oříšek-čokoláda, i když ten chutná subjektivně lépe. Zejména s podílem mléka. Citelný pozitivní účinek na rychlejší regeneraci obzvlášť po těžších odpoledních trénincích. Druhý den je člověk opět fit a v plné síle, což se mi nikdy bez kaseinu nedařilo.

Nepříliš výrazná chuť. Není to ale vyloženě nevýhoda, pro někoho možná plus, dá se použít místo nápoje na žízeň a nedráždí tolik žaludek.

Dobrý produkt, doporučuji.

Varianta vanilka