Varná deska Recenze Siemens EX675LYV1E

Recenze Siemens EX675LYV1E

Patříte i vy k lidem, kteří si na dobrém vaření z kvalitních surovin dávají záležet? Pak by u vás doma neměla chybět inovativní varná deska Siemens EX675LYV1E, vyznačující se řadou výborných funkcí. Varná deska Siemens je mimo jiné opatřena ukazatelem spotřeby energie, časovačem, ukazatelem doby vaření a systémem pro automatické rozpoznání hrnce. Doba intuitivních varných desek, které zvládnou…

Registrovaný uživatel5. února 2022

Snadné ovládání, flexi zóny

Působí křehčím dojmem oproti staré desce

uživatelsky příjemný výrobek

Registrovaný uživatel15. října 2021

Spokojenost, určitě doporučuji - Ma daleko víc intuitivních funkcí než indukční deska předešlá, 8 let stará

Registrovaný uživatel29. července 2019

Mnoho funkcí i pěkný design, rychlost ohřevu lepší , než moje stará indukce, flexi zóny, tichá, větrák není prakticky slyšet

Wi-Fi je vcelku k ničemu, protože se deska musí zapnout manuálně, tudíž odpadá možnost třeba ohřevu jídla, ci uvaření brambor před dojezdem domů a ovládat desku přes mobil, když jsem doma je nesmysl. Hůře rozpoznává malé hrnce, je třeba vychytat místo, kam je dat. Trochu složitější na ovládání, ale asi jen díky mnoha funkcím, po týdnu zkoušení v pohodě

Vřele doporučuji, sice dražší, než konkurence, ale žádná jiná tolik funkci nemá, je radost na ni vařit a v mé moderní kuchyni vypadá fakt skvěle