Kniha Recenze Šepot z lesa - Kateřina Surmanová (2022) [E-kniha]

Recenze Šepot z lesa - Kateřina Surmanová (2022) [E-kniha]

V elektrické knize Šepot z lesa se seznámíte se s Petrem, který se po letech vrací do rodné vesničky. Začnou se mu vybavovat vzpomínky na dobu, kdy tam žil. Jednou z nich je i vzpomínka na kamaráda, který se před dvaceti lety ztratil a nikdy se nenašel. Petr se rozhodne, že zkusí pátrání na vlastní pěst, aby odhalil, co se tenkrát vlastně stalo.
Porovnat ceny 319 Kč

martinba6. listopadu 2025

Super příběh, hezky se to čte, konec mě úplně dostal. Děkuji.

Registrovaný uživatel26. července 2024

Napínavý děj

Trochu těžko uvěřitelná nadpřirozená zápletka.

Dobrá kniha, inspiruje k zamyšlení.

Varianta e-kniha
Sychrova Zdenka13. května 2023

Absolutně skvělá kniha. Zasloužila by dobré zfilmovani...budu se k ní stale vracet...připomněla mi Karikuv Strach. Těším se na další knihu autorky.

Nima

Registrovaný uživatel11. března 2023

Pro mně naprostá bomba. Super čtení, od kterého se nelze odtrhnout.

Nedostatky žádné.

Autorka je geniální.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Manžel ji dostal jako dárek k vanocům,je spokojen

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Pocetla jsem si půjčenou, ještě uvidím, co bude říkat obdarovaná

Registrovaný uživatel4. října 2022

Má to spád. Velmi čtivé,

Skoro jako od Kinga.

Registrovaný uživatel26. září 2022

Zaujal mě název a o čem by asi přibližně měla být.

Kniha se mi dobře četla,byla zajímavá,k zamyšlení.Mysteriozni příběh.Co jsem od ní očekávala,to mi splnila. Mám ráda takovéto příběhy,které občas člověka nutí k,přemýšlení. Vždy mi trochu pomůže anotace,o čem by to asi mělo být a buď mě to zaujme a knihu si koupím,anebo nechám být. Zatím jsem nelitovala knih,které jsem si koupila a tato není výjimkou. Kdo nemá rád mysteriozni příběhy,tak ho to neoslovi. Přesto měla ale kniha poutavý příběh,krasne popsána psychologie lidi,když se něco stane.Rychle chtějí viníka bez ohledu na logické fakty a doložené důkazy.Uplne s klidem a bezohledně se obviní člověk. Moc hezky rozebrane typické chování lidí. Mě kniha dala víc než jen příběh,dala mi náhled na chování lidí ve vypjaté situaci,ačkoliv o tom již něco vím,ale stejně člověk vždy hledá další poznatky.Treba se někdy mohou hodit. Budouli další knihy této spisovatelky stejně zajímavé jako tato,nevaham s jejich koupi.