Prizniva cena
Dcera brala pul roku na imunitu. Bohuzel bez vysledku.
Dale jiz nebudeme kupovat.

Prizniva cena
Dcera brala pul roku na imunitu. Bohuzel bez vysledku.
Dale jiz nebudeme kupovat.
Jako náhrada za wobenzym, který má neustálé několikaměsíční výpadky.
Příznivější cena.
Opravdu pomáhá. Urychluje hojení všeho druhu. Mám ho neustále po ruce již 8 let, ze začátku, ale Apo Curenzym Forte
Skvělé mi nahradil drahý Phlogenzym.
Žádné velké počty tablet.
Dobrá cena.
Pocit, že tobolka dlouho plave v žaludku.Žádný pronikavý efekt na autoimunitní onemocnění.
Ještě budu pokračovat v užívání.
zvyšuje imunitu, má účinky podobné Wobenzymu, ale není třeba brát tolik tablet najednou
Používáme pes 20 let,perfektní přípravek na imunitu,pomáhá i při těžké artroze.Dobrá cena.
Pomáhá v lepším hojení po operaci. Složení na přírodní bázi je super.
Trochu větší tablety...
Cenově dostupné a snaží dávkování oproti Wobezymu
Funguje naprosto skvěle
Jako náhrada za nedostupný Wobenzym na doporučení lékárníka Ve fakultní nemocnici Olomouc.
Produkt užívám 1 - 2 tobolky denně po dobu 2 měsíců na doporučení své praktické lékařky.
Bohužel i v době užívání jsem onemocněla podzimní virózou
Ještě není co hodnotit!
Na doporučení lékaře-angiologa.
denně 2 x 1 kapsle
Po tříměsíční kůře žádné negativní vedlejší příznaky, subj. - celkový zdravotní stav se nezhoršil.
Pravděpodobně je podobně účinný jako jako Wobenzym, aplikovaný předtím po dobu 3 let, avšak nyní nedostupný. Příznivější denní dávka.
Cenově výhodnější.
Cena, vyrobce
Zatím ho zkouším
Funguje částečně jako náhrada za Wobenzym.Zatím nemohu posoudit účinek. Beru rámo a večer po 1 tabletě.
Musím dávat pozor, abych je používala na lačno.
Používám dlouhodobě. Přípravek na přírodní bázi. Příznivá cena oproti Wobenzymu. Doporučuji.
Na hodnocení je brzy, předpokládám dobrý výsledek
Očekávám přínos od tohoto přípravku
Levnější varianta
ortopedická operace, 2x denně, zlepšení stavu organizmu po prodělaném covidu (nehty, vlasy, kůže)