Recenze Sencor SSS 5400 Tide Maxi

Bluetooth reproduktor Sencor SSS 5400 Tide Maxi je výkonným zařízením pro přehrávání hudby. Jeho hlavní výhodou je integrovaný zesilovač, který umožňuje přehrávání zvuku přímo ze zdroje. Připojení je zajištěno pomocí technologie Bluetooth, která je široce kompatibilní s většinou zařízení. Tento model se může pochlubit výkonem 30 W, což je dostatečné pro ozvučení i větších místností.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 18 recenzí pomocí Seznam AI

Sencor SSS 5400 Tide Maxi nabízí silný a čistý zvuk za dostupnou cenu, s výdrží baterie až 10 hodin a voděodolností. Stabilní Bluetooth připojení a odolné provedení ho činí vhodným pro venkovní použití. Někteří zákazníci však zmiňují slabší basy a nevhodné umístění vstupů a výstupů.

• Silný a čistý zvuk
  • Stabilní Bluetooth připojení
  • Výdrž baterie až 10 hodin
  • Voděodolnost IPX4
  • Cenově dostupný
  • Umístění vstupů a výstupů pod nožky ztěžuje připojení
  • U některých kusů horší kvalita zpracování
  • Slabší basy
  • Chybí displej pro vyhledávání skladeb

Filda29. května 2026

Hodí se domů i ven na zahradu nebo ke grilu Silný a věrný zvuk. Jasné výšky a výrazné basy Rychlé a stabilní připojení přes Bluetooth

Repro Sencor jsem si pořídil kvůli ozvučení zahradního altánku při grilování venku a výsledek mě nezklamal. Zvuk je silný, basy jsou příjemně výrazné a přes Bluetooth se připojí rychle bez zbytečného nastavování. Vyhovuje mi i odolnější provedení a to že může klidně i zmoknout a nic se neděje.

jezabi15. května 2026

Silný zvuk, který skvěle hraje i venku Stabilní Bluetooth připojení bez výpadků Výdrž baterie 10 hodin a rychlé USB-C nabíjení

Reprák má čistý a silný zvuk, tak jak na stránkách slibují, takže bez problému utáhne i venkovní akci s přáteli. Spárování přes Bluetooth je bleskové, signál vůbec nevypadává a baterka mi v pohodě dá slibovaných 10 hodin hraní. Super je i rychlé nabíjení přes USB-C a to, že repráku nevadí stříkající voda u bazénu.

Doležalová Jana15. května 2026

Silný zvuk a čisté basy Výdrž baterie až 10 hodin Voděodolnost IPX4 a snadné párování

Reproduktor má překvapivě čistý a silný zvuk, který bez problému ozvučí i venkovní posezení. Baterie mi při běžné hlasitosti vydrží hrát celých 10 hodin a oceňuji i moderní Bluetooth pro rychlé párování s telefonem. Textilní povrch vypadá elegantně, ovládání je jednoduché a díky krytí IPX4 se nemusím bát stříkající vody u bazénu.

Denisa30. dubna 2026

Za tu cenu dobrý výkon. Spokojenosti

Registrovaný uživatel6. července 2025

Skvela cena

Malo basu

rextone11. června 2025

Oproti JBL velmi slabé basy.

olinpetr6. června 2025

super výkon

nemá displej na vyhledávání skladby což u 32 GB SDkarty je trošku problém, ale za ty prachy /bylo ve slevě v akci/ nelze nic vyčítat....

viz + a -

m.sesera13. března 2025

Zatím funguje jak má.

Zatím se žádné závady neprojevily.

palicka7511. března 2025

super hudba přes bedničku

velmi dobra koupě

maisnerova.libuse20. února 2025

Předčil očekávaní, máme jej krátce a zatím funguje jak má.

Registrovaný uživatel18. února 2025

Cenově dostupný

honzafasura14. února 2025

Velmi kvalitní zvuk.

d Doporučuji. Cena / výkon super.

Registrovaný uživatel12. února 2025

Zatím nic, máme krátce

hbhfhp12. února 2025

Dobrý reprák za dobrou cenu.

chrisneonek12. února 2025

Pro mě hraje dobře,já jsem spokojený

noody10. února 2025

Funkce barevná hudba

Horší kvalita zpracování

jk.tc25. prosince 2024

Kupovala jsem pro děti do školy, tak jsme v pátek na besídce vyzkoušeli a pustili jsme si i pohádku a spokojenost :-)

Aleš Chmela26. listopadu 2024

Za tu cenu se nedá čekat víc,ale i tak dost překvapí.

Vstupy a výstupy umístěny na dost nevhodné místo pod "nožky repráčku",tak jakékoliv připojení mimo Bluetooth velmi nekomfortní.

Dvě hvězdy dolů za umístění AUX,usb na nevhodné místo ,jinak bych dal 5*