dobrá reprodukce vzhledem k ceně

Sencor SSB 4460BS nabízí vynikající zvukový zážitek s čistým a prostorovým zvukem, který výrazně převyšuje kvalitu klasických televizních reproduktorů. Uživatelé oceňují jednoduché připojení, elegantní design a výborný poměr ceny a výkonu. Produkt je vhodný pro běžné uživatele, kteří hledají kvalitní zvuk bez nutnosti investovat do drahých systémů.
dobrá reprodukce vzhledem k ceně
Skvělý, čistý a vyvážený zvuk. Možnost připojit více zařízení (HDMI ARC, Bluetooth, optika, AUX).
za tu cenu nemá chybu
nabízí plný a dynamický zvuk
přenos zvuku v super kvalitě
streamování přes Bluetooth
Hledal jsem cenově dostupný soundbar do obýváku. Propojení přes HDMI ARC je geniální, soundbar se zapne sám s televizí, takže pro mě odpadla jakákoliv složitá obsluha. Přes den si do něj z mobilu pouštím rádio nebo Spotify a hraje opravdu čistě a nahlas. Zvuk je fakt libovej. Za mě je to perfektní řešení za dobrou cenu.
Vše v naprostém pořádku děkuji .
Chtěl jsem nějaký budget soundbar k PC při přestavbě studia a tak jsem od toho nic neočekával.
Byl jsem mile překvapen, že za pár kaček se dá už dnes pořídit celkem v pohodě zvuk .
Oproti studiovým monitorům a kvalitním TOP zvuku je to samozřejmě na míle daleko, ale v dané cenovce? Take my money and sh....
Pokud hledáte jen něco k PC nebo TV a nejste audiofil, tak mohu jedině doporučit.
Za 1800Kč nenajdete lepší.
Pro někoho by mohlo být mínus, že není součástí balení kabel k propojení, ale ponevadž má soundbar spousty druhů připojení, tak určitě budete mít nějakých z kabelů doma a kdyžtak BT funguje skvěle.
Několik zvukových módů, v jedné místnosti zvuk bohaté staci
Takže spokojenost
Skvělé vylepšení zvuku z TV, jasný čistý zvuk, silné basy. Jednoduché zapojení, jednoduchá obsluha a ovládání. Maximální spokojenost.
Doporučuji, silný čistý zvuk.
Super zvuk v této cenové kategorii
Cena, jednoduchý design, dostatečný výkon pro náš prostor, Bluetooth, zabudovaný subwoofer
Hledali jsme jednoduchý soundbar, na který budeme moci připojit také mobil pro příležitostný poslech hudby. Nechtělo se nám ale investovat závratné částky a hledat místo pro další "krabice". Maximálně mi vyhovuje, ze subwoofer uz je zabudovaný a také připojení bluetooth. Vzhledem k velice příznivé ceně hodnotím výkon dobře, zvuk televize rozhodně vylepší a hudbu zvládne také.
Televizory mají vzhledem k velmi malé hloubce reproduktory směrovány dolů, takže zvuk je vyslán do podložky na které jsou postaveny, srozumitelnost je vzhledem k odrazům horší. Použit k televizoru umístěného v sestavě nábytku, srozumitelnost zvukového doprovodu se zlepšila.
Super ovládání a skvělí zvuk.
Soundbar při rozbalení byl z vrchní strany odřený.Ale na na zvuk to nemá vliv.
Super zvuk
Lehké ovládání
Úžasný zvuk a vzhled
Výborný poměr kvality k ceně.V dané cenové kategorii slušný výkon (200W), velmi kvalitní zvuk při běžném ozvučení i většího OP, velmi kvitují vedle přednastavených zvukových režimů i možnost vlastní úpravy zvuku změnou basů a výšek. Za mě super. Doporučuji.
jednoduché nastavení basů a výšek
skvělý prostorový zvuk, který vtáhne
možnost připojení i přes Bluetooth
Za mě super vilba, navíc za rozumnou cenu. Hodně to vylepšuje zvuk, je čitelnější a bohatší. Sledování filmů je skoro jako v kině. Rozhodně je to pěkný upgrade zvukového zážitku.
Za rozumné peníze pro normálního uživatele dobrý zvuk
Zvuk
Nastavení basů a výšek přímo na na šikovném dálkovém ovladači
Vestavěné dva basové reproduktory
Led display,žádné blikající barevné diody
Koupil jsem dle pozitivních recenzí a chybu jsem rozhodně neudělal,pokud někomu nebudou chybět zadní efektové repráčky,tak mohu upřímně doporučit.
Super zvuk
Hraje dobře.Lepší než z TV
Vyplatí se
Poměr cena -vykon nastavení basů a výšek
Vyborny prostorovy zvuk jako v kine
Snadna instalace a ovladani
Skvele vypada v modernim interieru
Koupila jsem si soundbar Sencor SSB 4460BS k nove televizi a jsem nadsena. Zvuk je silny cisty a mam pocit jako v kine. Jednoduche pripojeni a minimalistický moderni design. Opravdu skvela volba pro muj novy byt