Zavařovací hrnec Recenze Sencor SPP 2100WH

Recenze Sencor SPP 2100WH

Zavařujte ovoce a zeleninu po celý rok. Společnost Sencor vytvořila zavařovací hrnec SPP 2100WH, který svým objemem 27 litrů vystačí na tvorbu až 14 litrových sklenic najednou. Marmelády, džemy, okurky a mnohé další zavařeniny proto můžete připravovat i ve velkém množství, abyste měli velké zásoby po celý rok a mohli jídlo porozdávat i rodině. Kromě samotného zavařování přístroj poslouží také…

harting6. října 2025

Cena/užitná hodnota

Registrovaný uživatel7. září 2025

Výpusť nevyleje vše.

novarenata1. září 2025

doprovodný návod obsluze, nebyl na přesný typ, který jsem si objednala, musela jsem hledat na netu

koupit jiný typ s digitálním displejem

Martina10. srpna 2025

Navod neodpovídá produktu Příliš hlasitý zvukový signal Špatná viditelnost "čarky" na termostatu a časovači

Očekávala jsem odpovídající navod vybranému produktu a bohužel tento problém mělo více zákazníků, kteří zakoupili tento produkt.

frida401. února 2025

Super věc

karel7. prosince 2024

Nejde zapnout na nekonečno. Max na 120. Neodpovídá to návodu na použití

trollu11. října 2024

za málo peněz - hodně muziky. Zavařuje se v něm jedna báseň - ovoce, zelenina, maso.

Registrovaný uživatel29. července 2024

Sám si hlídá teplotu čas

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

musí se hlídat dosažení požadované teploty a pak teprve nastavit čas

Registrovaný uživatel18. října 2023

Měl jsem s displejem a 2x mě zklamal. Ach ta elektronika.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Byl to dárek.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Se spotřebiči Sencor jsem byla vždy spokojena, zavařovací hrnec jsem již použila a hodnotím kladně.

Registrovaný uživatel24. září 2021

- měla jsem starý zavařovací hrnec, který již dosloužil, proto jsem si vybrala tento, - hlavně nemusím hlídat teplotu na plotně - nyní, v době zavařování, hrnec používám dost často a můžu si ho dát i pod pergolu ven.... - a hlavně je bezpečný

Registrovaný uživatel30. října 2019

Jednoduchá, bezstarostná obsluha s možností širšího využití.

Málo kontrastní ovládací prvky. Otočné knoflíky nemají barevné značení (nebo plastické zvýraznění) pro nastavení proti číselné stupnici.

Za málo peněz hodně muziky. Velice užitečný pomocník do domácnosti.