Malý a výkonný, tichý chod, dostatečně velký vkládací otvor na ovoce

Sencor SJE 741SS je odšťavňovač, který zvládá běžné odšťavňování s dobrými výsledky, ale má rozdílné zkušenosti s výtěžností a životností. Většina uživatelů oceňuje jeho výkon a jednoduchost, zatímco jiní upozorňují na problémy s čištěním a trvanlivostí. Pro občasné použití a za danou cenu je vhodný, ale pro náročnější uživatele může být omezený.
Malý a výkonný, tichý chod, dostatečně velký vkládací otvor na ovoce
Pracuje hodně dobře
Funguje dobře, jsme spokojeni
Velice spokojen
Skladny, vykonny
Cena/vykon odpovida
rychlé odšťavňování
rozebrání při čištění je bez problémů
snad jediná vada- mohlo by být zařízení o trošku větší ??
špatně odhazuje odpad, ovoce nedostatečně odšťavněno.
Pracuje,jak má.Design, čištění.Vyborne šťávy,všichni chválí.
zatím vyzkoušeno jablko a spokojenost
Jednoduché ovládání a čištění
dela co ma
vse perfekt
Spolehlivý, hlučnější. Zatím bez závad.
Klidně zvážit silnější motor.
... hele, za ty peňííze hodňě dobríí, rozumííš ?
... posluchej ty cipe, nesmyš do tego valit vjelky kunsky, jinak se to jebje, rozumyš ? To ňima profi mašina, tak sy tu kura nesťežuj ! Je to fajna senkoracka mašinka ;)
Cena je přijatelná
S tímto odšťavňovačem jsem udělal asi 100 kg jablek a jde pořád dobře.
Tento přístroj doporučuji, ale jako o vše je třeba o něj pečovat a pravidelně čistit.
Přijatelná cena za elektro motor s vypínačem.
Bohužel jeho funkčnost nemá dlouhého trvání, díky konstrukčnímu omylu, kterým je naprosto nevhodně umístěná a řešená bezpečnostní pojistka proti nechtěnému spuštění. Kdo vymyslel takovýto konstrukční nesmysl , by měl dostat na hodinu výpověď a zákaz činnosti.
Tragédie, kvalita ani nemluvit.
Nezabere moc místa a dobře se obsluhuje.
snad jen trošku větší hlučnost.
Jsem s ním velmi spokojená.
Vypadá pěkně
Fungoval pár minut pak konec
3 mrkve a dost už nefunguje
Nezabere prilis mista, hezky design, za rozumnou cenu, odstavnuje jak ma. Jsem rads, ze jsem jej koupila. Mela jsem strach z odstavnovani mrkve ale zvladne i to. Detem šťavy moc chutnaji a nam taky.
Malý, lehký, dobrá manipulace, dobře se skládá a rozkládá na díly. Rychlá údržba po výkonu.
Velmi malá výtěžnost, odpad odchází plný šťávy. Velmi malý výkon. Dobrý na 2 dl, nikoliv na přípravu litru. Šťáva je s dření, tedy jako Smoothie, nikoliv čistá.
Za ty peníze to ujde